Luni, 22 iulie 2024 - 8:49:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Meci lejer pentru lupii galbeni în Insulele Faroe


26 iulie 2013

După un sec 3-0 pe „Ilie Oană”, lupii galbeni au câştigat lejer şi în Insulele Faroe. Petrolul a reuşit scorul de  4-0, urmând a întâlni în al treilea tur preliminar al Europa League pe Vitesse Arnheim.

Ceaţa densă din Faroe a adus ceva emoţii ploieştenilor, dar vremea şi-a revenit la normal chiar înaintea partidei.

Scorul a fost deschis chiar în minutul 5 când Gregersen a deviat mingea în propria poartă. În minutul 11, Younes Hamza a realizat o acţiune personală, iar tabela de marcaj a indicat 2-0. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic, prahovenii n-au mai forţat deloc considerând că este un simplu meci de antrenament.

După pauză, Contra i-a trimis în  teren pe Achim şi Mustivar. În minutul 63, Younes Hamza a realizat dubla după  ce a înscris la vinclu dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. În minutul 77,  Gicu Grozav şi-a amintit că rolul său la Petrolul este să marcheze goluri aşa că a înscris după un şut de la 12 metri.

Cu 4-0 scor final şi  7-0 la general lupii galbeni s-au calificat lejer în turul al treilea preliminar al Europa League.
Petrolul îi va întâlni pe olandezii de la Vitesse Arhneim pe 1 şi 8 august. Turul se va disputa joia viitoare pe "Ilie Oana".

Vikingur - Petrolul 0-4

 

Vikingur:

Geza - B. Hansen, A. Gregersen (cpt), F. Justinussen, P. Lervig - K. Bartalsston, S. Jacobsen, S. Vatnhamar, H. Jacobsen - J. Petersen, F. Justinussen.

Rezerve: E. Rasmussen - H. Hansen, P. Djordjevic, B. Gregersen, H. Djurhuus, I. Sorensen, H. Hansen.

Antrenor: Sigfridur Clementsen.

 

FC Petrolul:

M. Bornescu - E. Naziri, O. Hoban, E. Yamissi,H. Guilherme - Romario, De Lucas - D. Boudjemaa (46 Achim),F. Teixeira (46 Mustivar), V. Morar - H. Younes (cpt) (64 Grozav).

Rezerve: V. Povilas - Geraldo Alves, S. Mustivar, C. Grecu, S. Achim, G. Grozav.

Antrenor: Cosmin Contra.

 

foto:www.fcpetrolul.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro