Vineri, 17 septembrie 2021 - 1:24:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Capăt de linie pentru Monica Niculescu la Wimbledon


7 iulie 2015

Monica Niculescu a ratat calificarea în sferturile de finală la Wimbledon, însă evoluţiile sale pe iarba londoneză au fost excelente în acest an.

Jucătoarea din Slatina, în vârstă de 27 de ani, a început excelent duelul cu elveţianca Timea Bacsinszky, reuşind să rezolve rapid primul set, scor 6-1. Monica Niculescu a controlat jocul şi a pus-o adesea în dificultate pe a 15-a favorită, care a revenit în meci târziu, în finalul setului secund.

Atunci, elveţianca a reuşit să câştige pe serviciul româncei şi să egaleze situaţia la seturi: 7-5.

Treptat, Timea Bacsinszky, care face cel mai bun sezon din carieră, atingând semifinalele la Roland Garros şi, acum, sferturile la Wimbledon, şi-a adaptat jocul la stilul româncei, iar ”decisivul” n-a avut istoric: 6-2 pentru elveţiancă.

Monica Niculescu rămâne, însă, cu cel mai bun parcurs din carieră la Wimbledon, dar şi cu gândul că va urca 7 locuri în clasamentul mondial, până pe 41.

România mai are doar doi sportivi în joc la Wimbledon 2015: Horia Tecău şi Florin Mergea. Cei doi s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu masculin. Tecău şi olandezul Rojer, cotaţi cu a patra şansă la victoria finală, se vor duela pentru un loc în semifinale cu polonezul Marcin Matkowski şi sârbul Nenad Zimonjici (favoriţi 7).

În penultimul act, cei doi se pot întâlni cu perechea Florin Mergea / Rohan Bopanna (India, 9), care trebuie mai întâi să treacă de americanii Bob şi Mike Bryan, ”dictatorii” tenisului masculin dedicat perechilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(533 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 septembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro