Joi, 25 aprilie 2024 - 5:04:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sute de suporteri continuă să-l omagieze pe Ekeng la stadionul Dinamo


8 mai 2016

Sute de suporteri continuă să-i aducă un omagiu lui Patrick Ekeng, sâmbătă, la nici 24 de ore de la decesul acestuia, fanii trecând pe la Stadionul Dinamo, unde aprind o lumânare în memoria jucătorului camerunez.

Încă de vineri noapte, arena din Şoseaua Ştefan cel Mare a devenit loc e pelerinaj pentru suporteri. Suporterii dinamovişti au făcut un altar la mijlocul terenului, din candele şi lumânări şi au format cifra 14 cu lumânări albe. Sâmbătă, jucătorii Stelei, Rapidului, Concordiei sau de la FC Botoşani, dar şi de la echipa de rugby Universitatea Cluj au sosit la stadion pentru a aprinde o lumânare în memoria lui Ekeng.

Şi prietenii apropiaţi ai lui Ekeng au fost la stadion, aceştia anunţând că duminică vor sosi în România fratele şi impresarul lui Ekeng.

Şi fanii Petrolului au venit la stadion cu o coroană de flori, suporterii aducând o poză cu jucătorul şi soţia lui.

La mijlocul terenului, fanii dinamovişti au afişat un banner pe care scria: "Toţi câinii merg în Rai", iar la peluze au fost afişate mesajele: "P. Ekeng mereu cu noi, RIP", "Patrick Ekeng, Te vom iubi mereu", "De ce Doamne? Rest in Peace, P. Ekeng", "O altă zi tristă, un fotbal mizer, odihneşte-te în pace, câine rebel"; "Bon Voyage, Patrick".

La intrarea în stadion a fost afişat un banner pe care scris: "Un mare gol în inima noastră". La mijlocul terenului a fost amplasat un drapel al Camerunului şi o poză cu jucătorul şi fetiţa lui.

La cele două porţi şi în jurul tribunelor de la stadionul Dinamo s-au pus eşarfe negre, iar pe tabela de marcaj apare chipul lui Patrick Ekeng.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, vineri seară, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul. Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, fără scces însă.

Patrick Ekeng s-a născut la 26 martie 1990 la Yaounde. Cariera profesionistă a început-o la Canon Yaounde, apoi a trecut la Le Mans, Lausanne-Sport şi Cordoba, înainte de a fi transferat în iarnă de Dinamo. Mijlocaşul a jucat de şapte ori în naţionala Camerunului. El era căsătorit şi avea o fetiţă de doi ani.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro