Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:07:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noi începuturi la Secţia Fotbal a CSM Ploieşti! Decu Crângaşu, schimbă lucrurile în bine!


14 martie 2019

Secţia Fotbal a CSM Ploieşti are o nouă imagine. Venirea lui Decu Crângaşu în fruntea secţiei a schimbat lucrurile în bine, iar acest lucru se vede deja prin numărul mare de părinţi care doresc să îşi aducă copiii să înveţe fotbal aici, dar şi prin întoarcerea unor juniori plecaţi în ultimele luni la alte echipe.

De altfel, Decu Crângaşu este unul dintre cei mai experimenţaţi oameni de fotbal din Prahova, în ceea ce priveşte centrele de copii şi juniori. Crângaşu a condus, înainte de cooptarea la CSM, Centrul de Copiii şi Juniori al Astrei Giurgiu, iar în trecut a activat la ecigipe precum Conpet sau Poiana Câmpina.

Cooptarea de antrenori tineri, cu licenţe recunoscute de FRF, aducerea  lui Marcel Catinca pe postul de scouter, achiziţionarea de echipament nou, de mingii noi demonstrează că Decu Crângaşu înţelege foarte bine ce înseamnă fotbalul pentru copiii şi juniori. Mai amintim aici, plecarea în cantonament a grupei de Juniori A, condusă de Dragoş Negraru, încă un semn că la CSM se doreşte performanţă şi în fotbal. Un plus, pentru Secţia Fotbal o reprezintă şi aducerea lui Vali Aristan, pe postul de antrenor al grupei 2004-2005.

În plus, la toate meciurile oficiale ale echipelor de fotbal ale CSM asistă alături de Crângaşu  toţi antrenorii secţiei, dar şi Gică Mârzea , antrenorul portarilor. În plus, copiii se bucură de susţinerea din tribune a părinţilor.

Schimbările în bine de la secţia de fotbal se vor vedea în anii următori, când echipele CSM vor deveni cu adevărat profesioniste şi cu rezultate remarcabile.

În final, mai menţionăm că un pas înainte îl reprezintă dorinţa părinţilor din localităţi precum Lipăneşti, Măgurele, Brazi, Blejoi sau Boldeşti Scăieni, de a-şi aduce copiii să practice fotbalul la CSM Ploieşti.

Toate aceste transformări demonstrează că la CSM Ploieşti începe cursa pentru performanţă şi suntem convinşi că în viitor veţi auzi despre talentele fotbalistice descoperite aici în loturile unor echipe de Liga a 2 a sau chiar Liga 1.

Dacă doriţi să îi vedeţi în teren pe puştii de la CSM Ploieşti o puteţi face astăzi de la ora 19.45, când va juca grupa lui Bogdan State, sau mâine (vineri), de la ora 17.30 când joacă grupa Juniori B a lui Lucian Catinca. Ambele meciuri au loc pe terenurile din Parcul Municipal Vest.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro