Joi, 2 mai 2024 - 12:19:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


AM AVUT DREPTATE! Cu "U" Cluj a fost întâmplare, la Oradea gazdele au fost în...defilare!


14 aprilie 2019

Stiri Actuale a fost singura publicatie din Prahova care a criticat constant politica de transferuri, modul în care a fost alcătuit actualul lot de jucători, dar şi modalitatea aleasă de preşedintele Cristi Vlad pentru a conduce Petrolul Ploieşti spre promovarea în Liga 1. Din păcate, pentru Ploieşti şi pentru fanii Lupilor Galbeni, redactorii noştri sportivi au avut dreptate, iar acum Petrolul se îndepărtează cu fiecare meci de visul oricărui ploieştean ca echipa fanion a oraşului să revină în Liga 1, acolo unde este locul echipelor de tradiţie.

Este anormal ca în LIga 1 să nu existe echipe precum Petrolul Ploieşti, U Cluj, Poli TImisoara, Farul Constanta sau Gloria Buzău, dar să joace echipe precum...Voluntari, Chiajna sau Călăraşi.

Meciul de astăzi de la Oradea a demonstrat că preşedintele Cristi Vlad a distrus promovarea prin transferurile neinspirate, dar şi prin toate acţiunile sale din sezonul 2018-2019.

Am putea să vă spunem că printre cheltuielile nejustificate ale clubului sunt salariile celor 3 jucători străini, aduşi în această iarnă- Sarris, Kozoronis şi Malakian care primesc fiecare dintre ei un salariu de 4000 de euro, lunar plus....18 euro pe zi (pentru fiecare), chiria masinii de serviciu oferita jucatorului pe perioada contractului cu Petrolul (Vreti sa va spunem care este firma care încaseaza o suma frumusica din inchirierea masinilor catre stranierii Petrolului? In curand veti citi si despre aceasta afacere...)

Nici atitudinea antrenorului Gigi Mulţescu nu este de înţeles. După meciurile cu U Cluj şi Bacău, antrenorul SMURD lăuda lotul, dar recunoştea că are nevoie de ceva întâriri. După eşecurile cu Piteştiul şi Oradea, Mulţescu aruncă întreaga vină asupra jucătorilor. Păi, oare cum se face că aceiaşi jucători au jucat foarte bine cu clujenii şi la Bacău, dar sunt dezastru la Oradea?

Şi aici intervin zvonurile privind implicarea jucătorilor de la Petrolul Ploieşti în mafia pariurilor. Se spune că în Bucureşti se ştia de la începutul săptămânii trecute că Petrolul va pierde la Oradea şi că au fost investite sume frumuşele în acest meci. Nu este prima oară când se vorbeşte despre mafia pariurilor, la Petrolul, iar Galeria Peluza 1 Ilie Oană a atras atenţia asupra acestor zvonuri, printr-un banner afişat chiar la meciul cu Oradea din tur, când ploieştenii au câştigat cu un frumos scor de 6-2.

"Cristi Vlad şi Claudiu Tudor aţi jucat să încasaţi / Casele de pariuri să le falimentati", a fost primul banner afişat de galeria Petrolului. După autogolul lui Cristian Oroş, pentru 5-2, să ridice un nou banner: "7+ cota 12".

Deocamdată preşedintele Cristi Vlad se ascunde în birourile clubului, dar suntem curioşi ce se va întâmpla dacă şi deplasarea de la Mioveni va aduce un nou eşec pentru Petrolul Ploieşti....

Cine are urechi să audă!



 


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro