Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:13:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cupa Irina Deleanu la Gimnastică Ritmică revine la Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti


22 februarie 2024



Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti se transformă în epicentrul gimnasticii ritmice, găzduind cea de-a 23-a ediţie a Cupei Irina Deleanu. Evenimentul, organizat de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploieşti, promite să aducă în prim-plan talentul şi pasiunea pentru acest sport.

Inclusă în programul amplu al oraşului "Ploieşti – Capitala Tineretului din România 2024", competiţia este deschisă sportivelor de toate categoriile de vârstă, oferindu-le oportunitatea de a-şi demonstra abilităţile în faţa unui public entuziast.

Echipa CSM Ploieşti se va prezenta în forţă la acest eveniment, cu nu mai puţin de 9 sportive pregătite să îşi ducă numele şi oraşul pe culmile succesului. Sub îndrumarea antrenoarei Simona Puiu, Sabina Enache (la categoria individual) şi Anisia Drăgan (la ansamblurile pentru senioare), alături de alte talente promiţătoare, vor încerca să impresioneze cu graţia şi talentul lor.

Accesul publicului este liber, iar competiţiase desfăşoară joi, vineri şi sâmbătă de la ora 10:00, urmând ca duminică să înceapă la ora 12:00. Este o ocazie excelentă pentru iubitorii de gimnastică ritmică să se bucure de spectacolul oferit de aceste tinere talente şi să le susţină în drumul lor către excelenţă.

 Iată programul:


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro