Marţi, 23 aprilie 2024 - 10:18:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul are nevoie de un antrenor ploieştean! Care ar putea fi cea mai bună soluţie


5 octombrie 2018

Petrolul Ploieşti se află în acest moment în criză de antrenor, dar negocierile staffului de conducere nu vor putea să satisfacă orgoliile suporterilor.

Ceea ce nu înţeleg antrenorii care vizează banca tehnică a Lupilor Galbeni este că suporterii au un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte echipa. Nu trebuie să uităm că suporterii sunt cei care au pus bani din buzunarul propriu pentru a susţine echipa când juca în liga judeţeană.

Marea greşeală a lui Leo Grozavu a fost aroganţa cu care a tratat galeria. Ca antrenor al Petrolului trebuie să respecţi relaţia cu suporterii şi să îi tratezi pe aceştia ca pe nişte zei. Nu ai voie să îi înjuri sau să  îi umileşti. Galeria Petrolului este cea care a învăţat să îşi spună punctul de vedere, chiar dacă acesta nu este în concordanţă cu cel al conducerii oficiale a clubului

În urmă cu patru luni, în ziua numirii lui Leo Grozavu, Stiri Actuale scria că cea mai bună soluţie pentru Petrolul ar fi Dani Chiriţă. Era declaraţia omului de fotbal Adrian Teodorescu, iar evenimentele de la Petrolul demonstrează că Teo are dreptate, fiind un fin cunoscător al fenomenului fotbalistic.

Astăzi, în momentul în care la club se negociază rezilierea contractului lui Leo Grozavu, susţinem acelaşi lucru: PETROLUL ARE NEVOIE DE UN ANTRENOR PLOIEŞTEAN!!!

Doar un ploieştean ar înţelege ce înseamnă cu adevărat fenomenul Petrolul Ploieşti şi ar respecta relaţie dintre echipă şi galerie.

În acest moment există câteva nume care ar fi ideale pentru banca tehnică: Sebi Tudor, Florin Pârvu, Vivi Răchită şi Dani Chiriţă.

Primii trei sunt prinşi la alte echipe, iar singurul liber de contract este Dani Chiriţă. Chiru are o relaţie senzaţională cu galeria şi cunoaşte extrem de bine fenomenul Petrolul Ploieşti. A fost jucător al Lupilor Galbeni, este ploieştean şi are o şcoală de fotbal care ar putea da jucători pentru Petrolul

Chiar dacă Dani Chiriţă nu va fi adus ca antrenor principal al Petrolului, stafful de conducere ar putea să-i ofere un rol în managementul sportiv al echipei. Chiru ar fi un tampon excelent în relaţia cu suporterii şi astfel s-ar stinge conflictul mocnit cu galeria.

Indiferent ce nume ar alege conducerea Petrolului pentru a-l aduce atrenor, Stiri Actuale va susţine în continuare aducerea unui antrenor care înţelege fenomenul Petrolul, iar aceste nu poate fi decât un antrenor ploieştean!


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro