Vineri, 29 martie 2024 - 9:24:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Maria Şarapova, şi răcită şi huiduită la Paris


26 mai 2015

Maria Şarapova, deţinătoarea titlului de Grand Slam de la Roland Garros, a fost taxată de public după ce a refuzat să participe la interviul de după meciul de debut în turneul din acest an.

Spectatorii de pe arena centrală Philippe Chatrier nu au fost deloc mulţumiţi de decizia rusoaicei de pe locul 2 în lume, după victoria lejeră pe care a obţinut-o în primul tur în faţa estonei Kaia Kanepi, scor 6-2, 6-4.

De două ori campioană la Paris, Maria Şarapova a motivat absenţa de la interviu, spunând că este răcită la conferinţa de presă de după meci.

”Înţeleg deplin că publicul aşteaptă ca învingătorii să participe la sesiunea de întrebări de după meci. Este aproape o parte a jocului şi este normal să reacţioneze”, a spus frumoasa din Siberia.

”Nu îmi caut scuze, însă trebuie să fac lucrurile cum cred că este mai bine”, a completat Maria Şarapova.

Rusoaica este în căutarea celui de-al doilea titlu consecutiv la Paris, după ce, anul trecut, a învins-o în finală pe românca Simona Halep. În turul doi, ea o va întâlni pe compatrioata sa Vitalia Diatchenko şi spune că o răceală nu este de ajuns să o ţină departe de tenis.

”Dacă nu sunt în coşciug, voi fi acolo, pe teren, însă sper să trec cât mai repede peste această răceală”, a completat ambiţioasa sportivă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro