Luni, 29 aprilie 2024 - 9:27:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Patru tinere talente de la CSM Petrolul Ploieşti, convocaţi la loturile naţionale de baschet ale României


6 aprilie 2024

Patru tineri talente de la CSM Petrolul Ploieşti au primit o distincţie deosebită, fiind convocaţi la loturile naţionale de baschet "U16" şi "U18" ale României.

În cadrul lotului naţional "U16", sub îndrumarea antrenorilor Ionuţ Ivan, Elena Florea, Loredana Munteanu şi Robert Munteanu, trei jucători de la CSM Petrolul Ploieşti, David Raşoga, Federico Diaconescu şi Vlad Borcan, au fost selectaţi pentru o nouă etapă pregătitoare, ce se va desfăşura în perioada 27 aprilie – 3 mai, la Ploieşti. Această acţiune se concentrează exclusiv pe antrenamente şi face parte din programul de pregătire pentru Campionatul European U16, Divizia B, care va avea loc între 8 şi 17 august la Skopje, Macedonia de Nord.

Pe de altă parte, Petru Voiculescu a primit o convocare la lotul naţional "U18", urmând să participe la un stagiu centralizat la Complexul Sportiv Naţional "Arcul de Triumf" din Bucureşti, în perioada 28 aprilie – 3 mai. În timp ce Voiculescu se pregăteşte pentru competiţia internaţională, antrenorii Cătălin Ştefănescu şi Alexandru Gliga au decis să îi lase pe colegii lor, Codruţ Dinu şi George Angelian, să rămână în echipa de seniori a CSM Petrolul Ploieşti pentru a participa în play-out-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95.

Aceste convocări sunt o recunoaştere a talentului şi muncii depuse de către aceşti baschetbalişti la nivel de club, oferindu-le o oportunitate de a-şi demonstra abilităţile la nivel internaţional şi de a reprezenta cu mândrie culorile naţionale pe parcursul competiţiilor viitoare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro