Marţi, 27 februarie 2024 - 5:31:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mişcare de Ziua Tineretului


8 august 2013

Ziua Internaţională a Tineretului va fi sărbătorită la Ploieşti, pe pista de alergare din Parcul Mihai Viteazul printr-un concurs de alergare destinat tinerilor peste 14 ani. Evenimentul din data de 12 august este organizat de Primăria Ploieşti, cu sprijinul Asociaţiei Judeţene de Atletism. Deşi concursul este dedicat amatorilor, într-o secţiune demonstrativă vor alerga şi sportivii principalelor cluburi sportive din oraş, în frunte cu atleţii campioni naţionali de la CSS Ploieşti, antrenaţi de Robert Munteanu.

Corina Ungureanu, consilierul pe probleme de sport al primarului Iulian Bădescu şi persoana care cheltuieşte cea mai multă energie pentru organizarea unor astfel de evenimente, speră ca, în ciuda condiţiilor meteo, să se înscrie mulţi ploieşteni care vor să facă mişcare în aer liber. Traseul pe care vor alerga concurenţii are 805 metri, primii 10 clasaţi la fiecare categorie (fete şi băieţi) fiind premiaţi. La competiţie sunt aşteptaţi tinerii dornici să arate că mai ştiu şi că mai pot alerga. În primul rând din plăcerea de a face mişcare.

Concursul va avea loc luni, 12 august, de la ora 17.00, înscrierile participanţilor începând cu o jumătate de oră înainte de start.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 februarie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro