Vineri, 29 martie 2024 - 1:55:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep nu regretă că a pierdut finala cu Williams


26 octombrie 2014

Jucătoarea Simona Halep a declarat, duminică, după finala Turneului Campioanelor, pierdută în faţa Serenei Williams, că nu are regrete după ce în ultimul meci din faza grupelor a fost învinsă în trei seturi de Ana Ivanovici, rezultat care a dus-o pe americancă în semifinalele competiţiei, scrie Mediafax.

"Nu am regrete, consider că mi-am făcut datoria pe teren în faţa lui Ivanovici. Am încercat să câştig meciul. Nu am reuşit, dar nu m-am gândit nicio clipă că trebuie să pierd în două seturi în faţa lui Ivanovici. Aşa a fost să fie. Serena Williams merită titlul. Este mult mai bună. Deci este în regulă. Nu am regrete", a spus Halep, conform supersport.com.

Simona Halep a precizat că a fost puţin tensionată înaintea finalei cu Williams. "Am dat totul şi acesta a fost nivelul meu astăzi. Nu a fost cea mai bună zi a mea, dar sunt fericită şi mă bucur de acest moment, pentru că este unul bun pentru mine", a adăugat Halep.

Românca a fost învinsă, vineri, cu scorul de 7-6 (7), 3-6, 6-3 de Ana Ivanovici, în ultimul său meci din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor. Dacă ar fi pierdut în două seturi, în semifinale, alături de Halep, ar fi acces Ivanovici, iar Serena Williams, învinsă de sportiva română în grupe, ar fi fost eliminată.

Duminică, în finala Turneului Campioanelor, Simona Halep, locul 4 WTA, a fost învinsă de liderul mondial Serena Williams, cu scorul de 6-3, 6-0.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro