Marţi, 19 martie 2024 - 7:29:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Căpuşele Petrolului (1)/ Deşi a ratat promovarea, vechiul staff al clubului rămâne pe loc: Petrolistul plângăcios


9 iulie 2019

Petrolul Ploieşti pleacă miercuri dimineaţă în cea de a doua etapă de pregătire a noului sezon,  cantonament care se va desfăşura la Ankara, în Turcia.

Deşi finanţatorul se laudă cu o echipă de conducere nouă,  în realitate, niciunul dintre cei care au condus echipa sezonul trecut şi care au ratat promovarea în Liga 1 nu a făcut un pas în spate. În aceste condiţii şansele ca preşedintele Marius Stan să schimbe modul în care a funcţionat clubul sunt extrem de reduse, iar deja vechii dinozauri au început o luptă surdă de guerillă împotriva noului şef.

Vom începe în aceste zile un serial jurnalistic în care vă vom prezenta căpuşele din clubul Petrolul, cei care primesc salarii frumuşele, fără a depune prea mult efort pentru acest lucru. Ba mai mult, încearcă din răsputeri să demonstreze că aducerea lui Marius Stan la Petrolul va fi un dezastru...Din punctul nostru de vedere, un dezastru este faptul că Stan a trebuit să moştenească un staff tehnic închistat în metehne vechi, un staff care nu se va moderniza niciodată.

Astăzi vom vorbi despe Costel Ilie, cel care pe siteul oficial al echipei este prezentat team manager, un personaj ciudat, care se consideră un fel de Făt Frumos de Dâmbu, narcisist şi îndrăgostit de funcţia pe care o deţine, dar care doreşte postul de la club doar pentru a da bine în ochii admiratoarelor sale de pe Facebook. De altfel, este de notorietate faptul, că în timpul meciurilor oficiale sau al antrenamentelor, Ilie este prezent non stop pe Facebook, comentează la postările prietenelor, întreţine conversaţii spumoase pe chat (vom publica la un moment dat o astfel de conversaţie...) şi solicită păreri...avizate, legate despre modul în care arată!!!

Actualul ...team manager, delegat pe înţelesul celor care cunosc fenomenul fotbalistic nu cunoaşte regulamentele fotbalistice şi nu face altceva decât să completeze rapoartele de joc, dar merge în cantomanetul din Turcia, probabil pe post de ...sifon! Ilie a fost un jucător modest în Liga a 2 a iar după câteva meciuri trecătoare pe la Petrolul a intrat în conflict cu clubul şi a stat pe bară doi ani de zile. Acum pozează în mare lup, uitând că, prin 2007-2008,  înjura din tot sufletul Petrolul.

Dar revenind la zilele noastre, sau mai bine spus la sezonul trecut, Costel Ilie ne-a atras atenţia încă din primul meci al sezonului, partida cu Snagovul. Atunci, Ilie mândru de lookul său  şi de faptul că apărea la televizor schimba replici de zor pe reţelele de socializare, fiind prea puţin preocupat de jocul echipei.  Mesajele lăsate de team-manager pe Facebook mai multor admiratoare sunt şi acum publice şi demonstrează clar că Costel Ilie nu era interesat de rezultatul meciului, ci de activitatea intensă de pe reţelele de socializare. Imediat după meci, galeria l-a chemat la discuţii pe antrenorul de atunci Leo Grozavu. Acesta a fost însoţit de ADONIS- Costel Ilie, foarte preocupat de aranjatul părului...

Credem că oficialul clubului suferă de o dependenţă uriaşă de Facebook şi poate ar trebui să consulte un medic specialist. Nu de alta, dar persoane din club ne-au povestit că acesta nu se desprinde de telefon nici în timpul antrenamentelor, iar cei care s-au întâlnit cu autocarul Petrolului pot spune clar că în permanentă, Ilie ocupă locul de lângă şofer şi stă cu nasul doar în telefon.

Revenind la zilele noastre, am putea să vă povestim o întâmplare recentă din cantonamentul de la Poiana Braşov. Spre exemplu, Ilie s-a adresat în mai multe rânduri jucătorilor cu expresii de genul: "Mă voi gândi dacă te iau în Turcia", "Dacă mă asculţi mergi cu mine în Turcia"... Şocante expresii, mai ales că eram convinşi că antrenorul echipei se numeşte Flavius Stoican şi nicidecum Costel Ilie...

Să mai spunem că deşi echipa nu a promovat, Costel Ilie (ca şi alte personaje din club) a rămas delegat al echipei pe...milogeală! (spre exemplu, s-a plâns actualilor şefi oficiali, că este foarte bolnav, având probleme cu inima şi că dacă este dat afară nu are unde să se angajeze...)

Poate că a venit momentul ca acest personaj să facă un pas înapoi sau poate că preşedintele Marius Stan ar trebui să îl demită, stopând astfel scurgerile de informaţii, dar şi scandalurile şi certurile din interiorul clubului.

Avem totuşi o întrebare publică adresată lui Marius Stan...Cum se face că astfel de căpuşe şi-au găsit locul în avionul pentru Ankara, dar juniorii talentaţi, lăudaţi de Marius Stan şi de Flavius Stoican, plâng acasă necăjiţi că deşi li s-a promis nu s-au regăsit pe lista pentru cantonament, deşi părinţilor li s-au cerut procuri notariale pentru ca puştii să poată părăsi ţara?

Vom continua în zilele următoare povestea altor căpuşe care toacă bani frumoşi din bugetul Petrolului, dar vom publica şi un conflict intern izbucnit în aceste zile în interiorul echipei, conflict care aruncă din nou, echipa pe un butoi de pulbere....
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro