Vineri, 29 martie 2024 - 12:54:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Steaua, iertată de UEFA


26 iunie 2013

În ziua în care patronul ei, Gigi Becali, a împlinit 55 de ani, campioana României a primit acceptul UEFA de a juca în preliminariile Ligii Campionilor. Verdictul dat de Comisia de Disciplină a forului de la Nyon: un an de excludere din cupele europene cu suspendare.

 

Steaua şi-a aflat, luni, adversarul din turul II preliminar al Ligii Campionilor. În mod normal, s-ar fi vorbit zile la rând despre Vardar Skopje, însă, ieri, deja nimeni nu era interesat de „dubla“ cu campioana Macedoniei (16 iulie şi 23 iulie). Toată suflarea stelistă era preocupată de verdictul Comisiei de Disciplină a UEFA privind participarea sau excluderea roş-albaştrilor din cupele europene pentru implicarea lor în „Cazul Valiza“. După două zile în care decizia a fost aşteptată „din minut în minut“, ieri, în jurul orei 18.00, toate semnalele indicau un verdict defavorabil.

 

Campioana a fost eliminată un an din cupelor europene, decizie cu suspendare. Acesta se poate activa doar în cazul în care clubul roş-albastru va comite vreo abatere în următorii 5 ani, timp în care Steaua va fi "supravegheată". Turcii n-au fost la fel de norocoşi: Fenerbahce a fost suspendată trei ani, din care a efectuat deja unul, iar Beşiktaş un an.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro