Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:16:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bucuria sportului! Juniorii de la Tirgşoru Vechi au "zdrobit" Gloria Plopu


9 aprilie 2017

 

În urmă cu câteva luni am primit un mesaj de la unul dintre copiii care jucau fotbal în echipa de juniori Prahova Tîrgşorul Vechi. Era strigătul de disperare al unor copii care nu doreau decât să îşi vadă visul împlinit. Adulţii din jurul lor uitaseră de perioada în care aveau 15-16 ani, precum băieţii de la Tîrgşor şi pur şi simplu nu le mai dăseau copiilor nicio atenţie.

Am încercat să găsesc o soluţie pentru problema micilor fotbalişti care chiar îşi doreau să poată juca în continuare. Erau pe locul doi în campionat şi chiar ar fi fost păcat pentru efortul lor ca să nu mai poată continua.

Şi...a început returul. Primul meci, cu Ştiinţa Albeşti, s-a terminat cu un "modest" 1-0 pentru juniorii de la Tîrgşor, dar importante erau cele trei puncte obţinute care îi ţin în cursa pentru primul loc în seria în care joacă.



Al doilea meci, a însemnat un spectacol fotbalistic. Un scor care spune multe....8-1 în faţa Gloriei Plopu, o echipă susţinută financiar şi personal de primarul Adrian Bălănescu.

Dar juniorii de la Tîrgşor au demonstrat că pentru ei fotbalul este o pasiune, iar în timpul celor 90 de minute de joc au demonstrat o plăcere extraordinară de a juca.

Cele opt goluri au fost înscrise de Ovidiu Petre(3), Valentin Diaconeasa (3) Cristian Nichifor (1) Madalin Stoica (1). Trebuie amintit şi efortul antrenorului Cătălin Zibilianu, care nu i-a abandonat pe juniori şi a acceptat să îi antrenze în continuare

Urmează, pe 22 aprilie, partida de acasă cu Petrolul Ologeni.



În final trebuie să spunem că deplasarea de la Plopu nu ar fi fost posibilă fără sprijinul firmei DST Transport şi a senatorului Radu Oprea.

Şi astfel povestea juniorilor de la Tîrgşoru Vechi continuă....

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro