Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:18:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


U Cluj amical senzaţional în cantonamentul din Antalya! “U” – Pyunik Erevan 4-1 FOTO


1 februarie 2019

Primul meci-test complet disputat în Turcia a echivalat cu o victorie clară a studenţilor”, bifată vineri dimineaţă, împotriva ocupantei locului 3 din Armenia. Un meci frumos, în compania unei formaţii de top.

După câteva zile în care ploaia şi-a făcut de cap în Antalya, anulând “amicalul” cu Slavia Sofia, în timp ce împotriva bulgarilor de la Cherno More Varna s-a jucat doar o repriză (0-0), prima zi a lunii februarie a readus vremea ideală pentru fotbal, dar şi primul succes al clujenilor.

Titular cu Pyunik, atacantul sosit de la Dinamo Bucureşti, Mircea Axente, a debutat perfect în tricoul “alb-negru”. Axente a deschis scorul repede (min.3) şi l-a majorat cu o execuţie din alunecare, după “assist-ul” lui Gavra (36). Imediat, tocmai Gavra a fost cel care a făcut 3-0, cu un şut imparabil, acesta fiind şi rezultatul înregistrat la pauză (39).

“U” Cluj a început în forţă şi cea de a doua repriză. Nou-intratul Norbert Janos, lansat de acelaşi Gavra, a scăpat singur cu portarul armean, l-a driblat şi a marcat lejer (50).

Patru minute mai târziu Pyunik a redus din diferenţă, dar până la final “Şepcile roşii” au ratat alte trei ocazii mari, prin Janos, Marius Coman respectiv Pârvulescu.

U Cluj a folosit următoarea echipă:

Prima repriză: Dinu – Căpuşă, I.Ursu, Berci – A.Coman, Giurgiu, Florescu, Taub – Goga – Axente, Gavra

Repriza secundă: Gorcea – Kofi, Cordoş, Prodan – Căpuşă, Greu, O.Ursu, Sepsi – Pârvulescu – Janos, M.Coman

Următorul amical al clujenilor din cantonamentul din Antalya va avea loc luni de la ora 16.00, ora României, în compania formaţiei din prima ligă sârbă, Rad Belgrad

Este interesant faptul că stafful celor de la U Cluj a reusit să găsească meciuri amicale doar în compania unor echipe care evoluează în primul eşalon fotbalistic din ţările respective.




Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro