Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:34:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Unii cu ratările, alţii cu golurile": Voinţa Livadea - Voinţa Vărbilău: 1-3


21 februarie 2019

Voinţa Livadea - Voinţa Vărbilău: 1-3 (1-1, după prelungiri 1-3).

Stadion: Petre Petrescu - Livadea,

Spectatori: circa 300.

Au marcat: G. Ionică (pen. 11') / Cr. Opriş (22'), S. Popa (99'), And. Preda (120').

Voinţa Livadea: N. Ene - Măd. Bratu, M. Bratu (Cpt.), Gh. Cerchez, D. Isar - C. Frănculescu (96' T. Stama), G. Carstea, L. Stânciu (84' D. Dumitru), Fl. Catrinoiu (70' D. Dumitru) - G. Ionică, M. Căpraru.
Antrenor: Bogdan Iliescu.

Voinţa Vărbilău: M. Opriş - Al. Preda, And. Saros, S. Popa, Alx. Preda - C. Zamfir (46' V. Dan) (78' E. Drugău), Ant. Drăgoi, Cr. Arnautu, Al. Radu - Cr. Opriş (Cpt.) (60' B. Stroe), Adr. Constantinescu (84' And. Preda).
Antrenori: Marius Mihai şi Bogdan Stroe.

Cartonaşe galbene: Gh. Cerchez (43'), M. Bratu (113) / Aln. Radu (57').

Au arbitrat: Iulian Propişteanu (Ploieşti) - Andrei Auraş (Olari), Ştefan Niculae (Ploieşti).
Observator: Costin Firică (Ploieşti).

Jucătorul meciului: Mihai Opriş (Voinţa Vărbilău).

Turul III din Cupa României a început duminică. Unul din cele mai frumoase meciuri a avut loc la Livadea, acolo s-a desfăşurat derbiul comunei Vărbilău. Dacă în toamnă Voinţa Vărbilău, câştiga meciul fără drept de apel, lucrurile nu au mai stat aşa şi în cupă. In pauza de iarnă, ambele echipe s-au întărit cu câte un jucător, Voinţa Vărbilău l-a transferat pe Al. Radu, ex-jucător la CSO Plopeni, Chimia Brazi, Avântul Măneciu, AFC Brebu şi Astra Ploieşti, iar gazdele l-au transferat pe Gh. Cerchez un jucător cu experienţă la acest nivel.

Gazdele au început mai bine, făcând presing agresiv, în min. 8 ratând prima ocazie prin L. Stanciu care a şutat puternic din flancul drept pe colţul scurt, însă portarul M. Opriş s-a opus, apărând mingea în doi timpi. Nu a mai durat mult timp şi în min. 22 centralul partidei a dictat lovitură de pedeapsă pentru gazde, deoarece mingea l-a lovit în mână pe And. Saros. G. Ionică a transformat fără probleme cu un şut la semi-înălţime. Avantajul nu a ţinut mult, vizitatorii au restabilit egalitatea în min. 22, Al. Radu a executat din partea dreaptă perfect un corner pentru Cr. Opriş experimentatul atacant a înscris cu capul după o gafă a portarului N. Ene.

După marcarea golului, în min. 32 M. Căpraru a tras din careu la colţul lung, goalkeeper-ul M. Opris a deviat mingea în corner. O altă ocazie importantă a mai fost în min. 34 când M. Căpraru l-a găsit perfect cu o pasă în suprafaţa de pedeapsă pe L. Stanciu care a fost blocat "miraculos" de portarul M. Opriş. Amintitul mai sus M. Căpraru a mai ratat o ocazie imensă în min. 40 când a scăpat singurul cu goalkeeper-ul M. Opriş care nu a putut fi învins nici de această dată. La pauză, Bogdan Iliescu şi-a motivat la fel de bine jucătorii, aceştia continuând prestaţia bună din prima repriză, dar fără inspiraţie în faţa porţii. L. Stanciu, în minutele 56 şi 84, a irosit două ocazii importante. M Căpraru a ratat din nou singur cu portarul în min. 76. Goalkeeperul Mihai Opriş fiind îngerul păzitor al vizitatorilor. Momentul psihologic s-a produs în min. 83, când L. Stanciu rămas singur cu poarta goală a lovit stâlpul din dreaptă porţii. Tot gazdele au mai avut ocazii excepţionale în min. 86, M. Căpraru a tras din banda stânga, portarul M. Opriş a avut o reacţie de ultim moment şi a respins mingea afară. D. Dumitru în min. 90+1, a intrat în careu a tras la colţul scurt, M. Opriş a reuşit să respingă. Meciul a intrat în prelungiri, iar spectatorii au fost cu sufletul la gură. În min. 96, M. Căpraru a fost din nou interceptat de M. Opriş care "a făcut minuni."

Replica oaspeţilor a venit prin E. Drugău în min. 97, când a tras din careu în portarul N. Ene. Soarta partidei a fost decisă în min. 99, fază aproape identică ca la primul gol, Al. Radu, execută un corner din flancul drept pentru S. Popa care i-a adus în avantaj pe oaspeţi. Totuşi Voinţa Livadea, nu a renunţat M. Capraru a mai avut o ocazie mare de gol în min. 111, când a rămas singur cu portarul M. Opriş, a tras la colţul lung. Voinţa Livadea, în căutarea egalării, a încercat să atace cu toţi jucătorii, dar în ultimul minut al reprizei de prelungiri, experimentatul Al. Radu a "înşirat" trei adeversari, i-a pasat lui E. Drugău, care la rândul său i-a pasat lui And. Preda care a stabilit scorul final, 1-3. S-a dovedit că schimbările efectuate de Marius Mihai au fost foarte inspritate, introducandu-i pe E. Drugău şi And. Preda.

La final antrenorul de la Voinţa Vărbilău, Marius Mihai, a dat dovadă de fair-play şi i-a felicitat pe jucătorii de la Voinţa Livadea declarând următoarele: "Felicitări băieţi, meritaţi victoria în primele 90 de minute!" Prietenie de douăzeci de ani continuă între antrenorii celor două echipe Bogdan Iliescu, Marius Mihai şi Bogdan Stroe.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro