Joi, 28 martie 2024 - 1:34:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Teixeira alimentează optimismului lupilor înaintea meciului cu Viktoria Plzen


7 august 2014

Înaintea plecării echipei Petrolul Ploieşti,în Cehia pentru returul cu Viktoria Plzen din turul 3 al Europa League , brazilianul Felipe Teixeira a  spus că ”lupii” au pregătit foarte bine returul, iar istoria de anul trecut, de la Arnhem, se va repetă în această seară .

Felipe Teixeira  a declarat pentru Gazeta Sporturilor: "Va fi un meci dificil, cehii au marcat în deplasare şi e un avantaj pentru ei, au o echipa bună şi închegată. Noi trebuie să fim concentraţi şi să reparăm micile greşeli din primul meci. Trebuie să avem încredere!".

Petrolul va fi a cincea echipa din Europa care va învinge la Plzen ?

Pe terenul celor de la Viktoria Plzen au câştigat în competiţiile europene doar 4 echipe cu " greutate ", FC Barcelona, Bayern Munchen, Fenerbahce şi Manchester City .

 "Sper să fim noi cea de-a cincea echipa care bate la ei acasă! Sînt foarte puternici pe terenul lor, dar noi trebuie să ne facem jocul. Şi l-am pregătit foarte bine!" Felipe Teixiera

Istoria ne este favorabilă

În urmă cu fix un an , Petrolul a reuşit să se califice în Play-offul Europa League după ce a câştigat cu 2-1  la Arnhem, pe terenul celor de la Vitesse , golul victoriei a fost reuşit în ultima faza a partidei  de Gicu Grozav, tot după un 1-1 acasă.

"Ar fi bine să se repete istoria. Nu neapărat cu gol în ultimul minut. Să nu uităm că orice greşeală poate fi fatală la acest nivel", a mai adăugat pentru gsp.ro , portughezul Petrolului .

 Din echipa care a învins în Olanda se vor regăsi în lotul din această seară...: Pecanha, Alcenat, Geraldo, Hoban, De Lucas şi Mustivar.

Sub comandă lui Răzvan Lucescu Felipe Teixeira a mai reuşit o calificare în grupele Europa League , în sezonul 2011 - 2012 , cu Rapid .

 "Eu îl ştiu foarte bine pe Răzvan şi sper că vom reuşi din nou să ne calificăm în grupe. Bine, e un drum lung pînă acolo, cel mai important e meciul de azi. Dar ar fi fantastic să reuşim".

Viktoria Plzen " echipa surpriză"în preliminarii

Viktoria Plzen a făcut furori  în ultimele 3 ediţii ale cupelor europene . Au avut două calificări consecutive în grupele Champions League şi o dată în cele ale Europa League .

De fiecare dată s-au calificat în primăvară europeană . Au un palmares impresionant pentru o echipa din Est...în cei 3 ani consecutivi ...

17 victorii şi o înfrîngere!

Înfrîngerile cehilor în Europa în meciurile de acasă

15.09.1971 turul 1 Cupa Cupelor - 0-1 cu FC Barcelona

01.11.2011 grupele Ligii - 0-4 cu FC Barcelona

07.03.2013 "optimi" EL - 0-1 cu Fenerbahce

05.11.2013 grupele Ligii - 0-1 cu Bayern Munchen

17.09.2013 grupele Ligii - 0-3 cu Manchester City

"Vom marca la Plzen. Credem în calificare şi mergem s-o obţinem" (Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul)

"Mă simt foarte bine la Petrolul, muncesc intens la antrenamente. Singurul secret e să fii serios şi să te pregăteşti bine. A, şi să ai puţin noroc" (Felipe Teixeira)

600 de suporteri vor avea "lupii "în această seară la Plzen.

Partida dintre Viktoria Plzen şi Petrolul Ploieşti va începe la ora 21.00 (ora României ) şi va fi live la Digi Sport 1.

ECHIPELE PROBABILE

Viktoria :

 Kozacik - Reznik, Prochaza, Hubnik, Limbersky - Horava, Horvath - Petrzela, Vanek, Pilar - Bakos

Petrolul :

Pecanha - Alcenat, Hoban, Geraldo, Fanchone - Marinescu, De Lucas - Teixeira, Albin, Nepomuceno - Tamuz

foto:gsp.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro