Marţi, 19 martie 2024 - 11:29:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Război" în Ploieşti. Cine câştigă?


17 ianuarie 2019

 

Ploieştiul stă pe un butoi de pulbere de luni de zile. Din păcate, războiul despre care vă vom povesti nu se duce între politicieni ci are implicaţii mult mai largi. Vorbim despre un război între oameni de sport, un război în care politicul s-a amestecat din păcate mult prea mult.

Povestea începe cu concursul de director adjunct de la CSM Ploieşti, moment în care unuia dintre posibilii candidaţi i s-a promis un alt post pentru a nu-şi depune candidatura. Omul, provenind din fotbal şi crezând în noţiuni precum fair play şi gentlemens agreement, a acceptat înţelegerea cu Lucian Rădulescu, actualul director adjunct al CSM,  şi...de aici începe "circul"...sau mai bine spus şase luni de promisiuni, de ameţeli, de mesaje, de poveşti de adormit copii.



În acest moment, în joc intervine şi Comitetul de Coordonare al CSM, care decide ca Adrian Teodorescu să fie cooptat la secţia de fotbal pentru a aduce un plus valoare acestui domeniu şi pentru a începe reorganizarea secţiei (secţie care a fost până acum un sac fără fund pentru CSM, reuşind performanţa de a cheltui peste şapte miliarde de lei, în condiţiile în care echipele de copii şi juniori înscrise în campionatul Republican au fost ciuca batailor şi au înregistrat foarte multe nereguli ). Interesant este că noua organigramă a secţiei aprobată de Comitetul de Coordonare nu a fost acceptată de directorul Cristian Nica, care a început un război absurd, susţinând public că el nu acceptă ca Teodorescu să lucreze la CSM atâta timp cât el conduce. Aflând discuţiile şi mizeriile pe care directorul le împrăştie în stânga şi-n dreapta, Teodorescu a refuzat postul de scouter la CSM, preferând să îşi ducă singur lupta cu cei doi directori de la CSM.

Din păcate, acest război va avea implicaţii politice şi sociale  şi va declanşa o criză uriasă în oraş, criză care nu va putea fi încheiată decât prin reorganizarea din temelii a CSM Ploieşti.

Aşteptăm cu interes raportul de activitate la 1 an  al directorului Cristian Nica, mai ales că zvonurile care circulă prin oraş nu prea îi fac cinste.

Ştiri Actuale va publica în perioada următoare mai multe documente care vor demonstra cum s-a ajuns la acest conflict care nu mai poate fi potolit de nimeni, documente care demonstrează şi implicarea autorităţilor statului în neregulile de la CSM Ploieşti.

Până atunci, aşteptăm următoarea etapă a acestui conflict...Oare cine câştigă? Voi pe cine pariaţi?




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro