Miercuri, 28 septembrie 2022 - 5:24:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Rapid va disputa duminică un amical cu Şahtior Doneţk


5 septembrie 2012

rapidEchipa Rapid va dispută, duminică, de la ora 18.00, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, o partidă amicală cu formaţia condusă de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, preşedintele executiv al grupării giuleştene, Constantin Zotta.


Oficialul rapidist a menţionat că tichetele de intrare vor fi puse în vânzare începând de miercuri la casele stadionului din Giuleşti.

Preţurile biletelor sunt următoarele: peluză - 5 lei, tribuna a II-a - 10 lei, tribuna I - 15 lei, tribuna 0 - 50 de lei, tribuna oficială - 100 de lei.

Dinamo ar fi trebuit să joace un amical cu Şahtior în această pauză din Liga I, dar formaţia antrenată de Mircea Lucescu a ales să evolueze cu Petrolul, vineri, de la ora 19.00, la Ploieşti, şi cu Rapid.

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, luni, că în luna octombrie, la următoarea pauză în campionatele din Europa, va avea loc la Iaşi un "triunghiular" la care vor participa alături de formaţia din Dealul Copoului echipele Dinamo Bucureşti şi Şahtior Doneţk.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 septembrie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro