Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 6:00:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Încă un meci cu incidente în Prahova! Bătaie ca-n filme la Unirea Lacul Turcului-Viitorul Ceptura!


11 noiembrie 2018

Fotbalul din Prahova pare a fi o pregătire pentru un campionat de kick- boxing. Din ce în ce mai multe partide devin ring de box chiar pe terenul de fotbal.

Ultimele incidente au avut loc duminică la prânz, în timpul partidei dintre Unirea Lacul Turcului-Viitorul Ceptura. Timp de trei-patru minute pe teren a fost un schimb de pumni şi picioare, iniţiat de portarul şi de delegatul celor de la Lacul Turcului. Arbitrul Mihai Safta a decis eliminarea scandalagiilor, împărţind în mod egal cartonaşul roşu pentru portarul gazdelor şi pentru unul dintre atacanţii oaspeţilor.

Partida începuse promiţător pentru cei de la Lacul Turcului, în minutul 30 al primei reprize scorul fiind de 3-0. La pauză, scorul era de 3-1, iar cei de la Lacul Turcului se considerau deja victorioşi.

A doua repriză aducea o surpiză şi le arăta gazdelor că nu e niciodată bine să te lauzi înainte de vreme. Tabela de marcaj ajunsese la scorul de 3-5 în 15 minute din cea de a doua repriză.

Aşadar, după faimosul 6-5 din partida Prahova Ploieşti- Rapid Sălciile, un alt meci demonstrează că sunt posibile răsturnările de scor.

Mai trebuie să menţionăm arbitrajul impecabil al tuşierei Sandra Simion, care la 16 ani, a demonstrat că are un viitor strălucit în acest domeniu


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro