Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 8:35:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O prahoveancă, cea mai bună jucătoare de fotbal din Liga a 2 a, în sezonul 2022-2023


11 februarie 2024
ȘTIRI ACTUALE



Mihaela Merlan, jucătoarea de fotbal a echipei CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, a fost recent desemnată Cea mai bună jucătoare din Liga a 2-a pentru sezonul 2022/2023. Această distincţie vine ca recunoaştere a performanţelor sale remarcabile în cadrul competiţiei.

Premiul a fost acordat în cadrul evenimentului organizat de Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România, iar voturile pentru aceste premii au fost exprimate de către fotbaliştii şi antrenorii din primele trei ligi ale României. În cazul fotbalului feminin, voturile au fost date de către jucătoarele din primele două ligi.

Împărtăşind bucuria ei, Mihaela Merlan a declarat: "Mă bucur că am primit aprecierea colegelor, le mulţumesc mult. Acest titlu mă motivează pentru perioada care urmează. Sunt recunoscătoare familiei care mă susţine necondiţionat, conducerii, staff-ului şi colegelor, fără ajutorul lor nu aş fi avut această realizare!"

Este demn de menţionat că Mihaela Merlan, prahoveancă get beget, împarte acest prestigios premiu cu Andreea Laiu de la Farul Constanţa, evidenţiind astfel nivelul excepţional al jucătoarelor din Liga a 2-a a fotbalului feminin din România.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro