Sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 8:47:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Sancţiuni de un miliard de lei vechi pentru 4 cluburi, în urma incidentelor provocate de fani


2 octombrie 2014

Comisia de Disciplină a FRF a acordat, în şedinţa sa de miercuri, sancţiuni totale de un miliard de lei vechi (100.000 de lei noi) cluburilor Petrolul Ploieşti, Steaua, Rapid şi CSMS Iaşi, în urma incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele din cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Din totalul de 100.000 de lei, cea mai mare penalitate sportivă, 60.000 de lei, a primit-o clubul Petrolul Ploieşti. Motivul sancţiunii îl reprezintă atât introducerea şi aprinderea de obiecte şi materiale explozive, incendiare şi fumigene, cât şi scandările xenofobe şi rasiste ale suporterilor la adresa maghiarilor şi Ungariei.

"În baza art. 82, raportat la art. 83.2., lit.c şi d, coroborat cu art. 54, pct.2 şi cu aplicare art.45 din RD se sancţionează clubul FC Petrolul Ploieşti cu o penalitate sportivă de 60.000 lei", se menţionează în soluţia Comisiei de Disciplină publicată, miercuri, pe site-ul oficial al LPF.

La partida din deplasare cu FC Viitorul, câştigată cu scorul de 3-1 de echipa Petrolul, fanii ploieşteni au aruncat petarde şi fumigene şi au scandat trivialităţi la adresa maghiarilor şi Ungariei.

Pentru introducerea şi aprinderea de materiale explozive, incendiare şi fumigene de către suporteri la partidele cu Astra Giurgiu, respectiv Dinamo, Comisia de Disciplină a mai sancţionat cluburile Steaua şi Rapid cu câte 15.000 de lei penalitate sportivă.

Tot pentru acelaşi tip de incidente ale fanilor proprii, CSMS Iaşi a primit o penalitate sportivă de 10.000 lei, în urma partidei cu Concordia Chiajna.

Comisia de Disciplină a FRF a considerat minime incidentele de la derbiul CFR Cluj - Universitatea Cluj şi a sanctionat clubul oaspete cu avertisment.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(362 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 septembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro