Marţi, 19 martie 2024 - 11:23:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


România a remizat cu naţionala Kazahstanului, scor 0-0, în grupa E de calificare la CM-2018


12 octombrie 2016

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe Astana Arena, în compania selecţionatei Kazahstanului, în etapa a treia a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Tricolorii au ratat o ocazie importantă în minutul 88, când Stancu a pătruns în careu şi a centrat în faţa porţii, dar Enache a alunecat şi nu a reuşit să împingă mingea în poartă.

În minutul 24, căpitanul Dragoş Grigore a suferit o accidentare la nas, el fiind înlocuit după scurt timp cu Cosmin Moţi. Grigore, vizibil afectat de o lovitură primită în nas, a fost scos de pe teren cu targa.

În ultimul minut al primei reprize s-a accidentat şi Alexandru Chipciu, care a acuzat problem musculare la pulpa stângă, şi a fost schimbat la pauză cu Gabriel Enache.

Kazahstan: Pokatilov - Beysebekov, Ahmetov, Maliy, Logvinenko, Shomko - Muzhikov,  Smakov, Kuat (Tagybergen ‘86) – Bayzhanov (Nurgaliyev ’66), Khizhnichenko (Murtazayev ’82). Selecţioner: Talgat Baisufinov

România: Tătăruşanu - Benzar, Săpunaru, Grigore (Moţi ’26), Toşca - Hoban – Chipciu (Enache ’46),  Stanciu, R. Marin, Ad. Popa (Fl. Andone ’84) - Stancu. Selecţioner: Christoph Daum

Cartonaşe galbene: Shomko ’36, Kuat ’80

Meciul a fost arbitrat de portughezul Manuel De Sousa, ajutat de asistenţii Ricardo Santos şi Alvaro Mesquita, iar Fabio Verssimo a fost rezervă.

La partida disputată pe Astana Arena, pe teren sintetic şi cu acoperişul tras, au asistat 12.300 de spectatori, conform anunţului organizatorilor.

În celelalte două meciuri din grupa E se întâlnesc, de la ora 21.45, naţionala Danemarcei cu Muntenegru şi Polonia cu Armenia.

România a acumulat patru puncte după trei meciuri: 1-1, cu Muntenegreu, acasă, 5-0, cu Armenia, la Erevan, şi 0-0, la Astana, cu Kazahstan.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro