Marţi, 19 martie 2024 - 7:21:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bute se bate pe 26 mai cu Froch


2 martie 2012

buteCampionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute (32 de ani), va boxa în cele din urmă cu englezul Carl Froch (34 de ani). Duelul va avea loc pe data de 26 mai, pe "Nottingham Arena", în Anglia, anunţul fiind făcut pe contul oficial de Facebook al pugilistului englez.

"De acum încolo Lucian Bute va intra în perioada de pregătire. Se află la Miami, dar cred că se va întoarce la Montreal, apoi va pleca spre Florida, pentru un stagiu de 30-40 de zile. Cred că trebuie să mai aibă şi o perioadă de pregătire şi în Europa.

Nu cred că Michael Buffer va prezenta gala, rămîne de văzut ce televiziune va transmite. Ştiu că Showtime nu prea, pentru că în Europa e problema de oră, de diferenţa de fus orar. Cred că va fi în intervalul 22:30-23:30 ora locală va fi main-eventul, adică undeva după miezul nopţii în România. Am primit o ofertă de la o televiziune mare din România pentru a transmite gala", a spus Rudel Obreja la Radio GSP.

"Bute este un sportiv cu calităţi, un campion şi trebuie respectat. Nu este un boxer care s-a născut ieri, a luptat, a umblat prin toate colţurile lumii. Nu contează că lupta va avea loc în Anglia.

Avem nevoie de un meci de box adevărat, între doi sportivi adevăraţi. Nu pot să spun că va fi un meci uşor pentru Bute, dar nici unul la care să nu aibă şanse de cîştig. Este cu siguranţă cel mai tare meci al lui Bute de până acum. Va fi un meci frumos, fără discuţie", a spus Leonard Doroftei la Radio GSP.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro