Marţi, 19 martie 2024 - 6:46:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mutu pune presiune pe Piţurcă


15 august 2014

Adrian Mutu are un început de sezon excelent la Petrolul, iar specialiştii îi cer cu insistenţă selecţionerului Victor Piţurcă să-l convoace în vederea partidei cu Grecia, din preliminariile Campionatului European.

Jucătorul Petrolului a dezvăluit că a vorbit ocazional cu Piţurcă despre o posibilă revenire a sa la echipa naţională şi consideră că forma din acest moment demonstrează că merită să fie convocat la lot.

”Dacă lumea crede că merit să fiu chemat, să mă cheme. Dacă nu, dacă e bine pentru interesul naţionalei să nu fiu chemat, asta e!”, a declarat Mutu la TVR.

Acesta a anunţat că a uitat disputele cu Victor Piţurcă. ”Ne-am mai întâlnit, am vorbit ocazional, nu suntem barbari să nu ne salutăm sau să nu ne vorbim. Până acum, n-am adus vorba despre echipa naţională, pentru că nu aveam ce să vorbim despre acest subiect. Ca să fiu chemat la echipa naţională trebuie să demonstrez că merit, lucru care nu s-a întâmplat până acum, dar acum se întâmplă”, a adăugat Mutu.

El crede că Piţurcă va lăsa orgoliul deoparte şi îl va convoca la naţionala României. ”Toată lumea face declaraţii la cald, toată lumea spune lucruri pe care mai târziu se gândeşte că n-ar fi trebuit să le spună. Da, Victor Piţurcă, poate lăsa orgoliile deoparte. Crede-mă, am avut mai multe dispute cu Piţurcă în ultimii 15 ani. Este un om foarte orgolios, care ţine la principiile sale, dar este şi foarte inteligent şi nu cred că dacă ar fi în interesul lui şi al naţionalei nu m-ar chema. Întotdeauna, eu şi Piţurcă am găsit un numitor comun, care ne-a făcut să mergem mai departe şi să avem aceleaşi interese”, a încheiat ”Briliantul”.

SURSA: SportNews.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro