Marţi, 19 martie 2024 - 4:39:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep a pierdut finala de la Roma


22 mai 2017

Simona Halep a fost învinsă în finala de la turneul de la Roma, în trei seturi (6-4, 5-7, 1-6). Sportiva din România a acuzat o accidentare la gleznă la jumătatea partidei.

Halep, pe locul 4 în topul WTA şi favorita numărul 6 la turneul de la Roma s-a duelat cu Elina Svitolina, pe locul 11 în topul WTA şi cap de serie 8. În istoria turneului de la Roma, Simona Halep are 12 victorii şi 4 înfrângeri. În acest sezon, Halep a avut 18 victorii şi 5 înfrângeri.

Pentru a ajunge în finala de la Roma, Simona Halep a trecut de Laura Siegemund, Anastasia Pavlyuchenkova, Anett Kontaveit şi Kiki Bertens. De partea cealaltă, Elina Svitolina a trecut de Alize Cornet, Mona Barthel, Karolina Pliskova şi Garbine Muguruza, care abandonat după 22 de minute.

Simona Halep a câştigat 15 turnee. Cel mai recent este ce de la Madrid, Premier Mandatory. În 2016 a câştigat la Montreal (Premier 5), Bucureşti (WTA) şi Madrid (Premier Mandatory).

În 2015, Simona Halep a câştigat turneele de la Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5) şi Indian Wells (Premier Mandatory).

În 2014, a câştigat la Doha (Premier 5) şi la Bucureşti (WTA). Iar în 2013 a învins la Nurnberg (WTA), ‘s-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) si Sofia (turneul „mic” al campioanelor).

De asemenea, Simona Halep are în palmares şi opt finale: Toronto, Rogers Cup (ambele de categorie Premier 5), WTA Finals – Singapore (Turneul Campioanelor), Roland Garros (Grand Slam), Madrid (Premier Mandatory), Bruxelles (Premier), şi Fes (WTA).

De partea cealaltă, Elina Svitolina a câştigat şapte titluri şi a jucat două finale. În acest an a reuşit performanţa de a câştiga la trei turnee: Istanbul, Taipei City şi Dubai.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro