Marţi, 19 martie 2024 - 1:27:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sub "blestemul" egalului ... Concordia Chiajna-Petrolul 0-0


23 martie 2014

Fără Mutu, DeLucas şi Hoban, "lupii galbeni " au jucat la Chiajna slab. Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză. Gazării s-au bazat pe acţiunile lui Toto Tamuz şi pasele lui Teixeira sau Albin.

În minutul 5, Teixeira a şutat de la distanţă, dar Rimniceanu a reţinut fără probleme. În minutul 17, gazdele au avut ocazia de a deschide scorul, Welingotn a şutat din 12 metri peste poartă, apoi după un minut, Pecanha a prins şutul lui Purece, după ce iniţial scăpase mingea.

Petrolul putea deschide scorul în minutul 18, dar Pires a şutat peste poartă de la 18 metri. În minutul 29, Purece execută o lovitură liberă direct în braţele lui Pecanha. Prima repriză se termină cu cartonaşul galben primit de Zicu (minutul 45 + 2).

După pauză, ploiesteniii au forţat deschiderea scorului, dar fără succes.

În minutul 82, Albin i-a păsat perfect în careu, lui Priso, însă camerunezul a şutat peste tranversala, pe contraatac Serediuc şutează pe lângă poartă de la 11 metri.

Ultima ocazie a meciului a aparţinut, gazărilor, în minutul 90 Geraldo a şutat din vole pe lângă poartă, de la 11 metri. Datorită jocului slab, suporterii petrolişti care au făcut deplasarea la Chiajna, au scandat în unele momente din repriza a doua "Jucaţi fotbal ". După acest egal Petrolul, a acumulat 48 de puncte şi se menţine pe locul 3.

Etapa viitoare, duminică 30 martie, Petrolul va întâlni pe teren propiu pe Dinamo.

Chiajna: Rîmniceanu - V. Dima, Melinte, Leca, Bambara - Ispir, Papasterianos - Onduku, Purece, Serediuc - Welington

Rezerve: Cobrea, N. Roşu, L. Ganea, Savin, Strătilă, Da Costa, M. Ioniţă

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme - Zicu, Teixeira, Romario, Walter - Albin, Tamuz

Rezerve: Bornescu, Mustivar, Beţa, R. Alexandru, Cămară, M. Anghel, Priso

Arbitru: Alexandru Tudor

Asistenţi: Bogdan Gheorghe, Ciprian Danşa

Declaraţii Răzvan Lucescu:

"Chiajna nu ne-a permis să jucăm foarte repede. Când se întârzia un moment, ceilalţi aveau timp să se reorganizeze. S-a ajuns pe final la un meci de luptă, dar am spus că trebuie să marcăm la prima oportunitate, fiindcă ştiam că nu vor fi multe.

Nu am reuşit, deşi am avut  patru  mari ocazii pe parcursul meciului. Trebuia să fim atenţi şi la mingile lungi aruncate de ei la întâmplare. În astfel de condiţii, cu un astfel de joc, a lipsit golul".

"Chiajna e fericită cu un rezultat de egalitate, poate spune că a obţinut o victorie. În schimb, Petrolul e dezamăgită de rezultat, dar, aşa cum spuneam, a fost o atitudine de luptă. Băieţii au alergat foarte mult şi s-au luptat până la capăt.

Am trecut de la 4-2-3-1 - cu care voiam să încercăm să punem probleme măcar prin acţiuni individuale, dacă nu altfel - la un 4-4-2, ca să punem presiune pe cei doi fundaşi centrali. Aşa poate că au apărut şi ocaziile, dar e un 0-0 şi trebuie să îl acceptăm, chiar dacă suntem nemulţumiţi ".

 

Declaraţii Marius Sumudica

” Sunt mulţumit de rezultat şi în primul rând de atitudinea băieţilor, una ireproşabilă. Am pregătit meciul de aşa natură, ca să luăm minimum un punct. Veneam după victoria de la Pandurii şi am zis atunci că e inutilă acea victorie dacă pierdem cu Petrolul.

Aşa cum i-am promis lui Dinu Gheorghe, i-am făcut viaţa grea Petrolului şi lui Răzvan Lucescu, ajutându-i pe cei de la Astra. A fost un rezultat echitabil. Când joci cu Petrolul, o echipă de vedete, este o mândrie pentru noi să obţii un punct. Exista şi posibilitatea să pierdem, dar şi să câştigăm. Trebuie să ne gândim de-acum la viitor, la meciul de la Galaţi. Trebuie să strângem puncte.

Ne-a ajutat c-a lipsit Mutu, c-a lipsit De Lucas, c-a lipsit Hoban, trebuie să fim obiectivi, să spunem lucrurilor pe nume. Dar băieţii mei şi-au dorit foarte mult şi iată că Dumnezeu ne-a răsplătit”.

 

foto:www.prosport.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro