Marţi, 19 martie 2024 - 10:19:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Silviu Crângaşu, propus pentru postul de preşedinte al Petrolului! Demisionarul Cristi Vlad, asigură interimatul până în iunie!


17 mai 2019

Silviu Crângaşu, preşedintele AJF Prahova, este propunerea fostelor glorii, pentru postul de preşedinte al Petrolului Ploieşti. Decizia finală va fi luată pe data de 17 iunie, iar până atunci demisionarul Cristi Vlad aigură conducerea clubului.

Suporterii Petrolului, împreună cu fostele glorii, cu Mădălin Mihailovici, reprezentantul finanţatorului, dar şi cu alţi reprezentanţi ai Veoliei, s-au întâlnit în cadrul unei şedinţe pentru a stabili care este viitorul clubului.

Din păcate, decizia finală va fi luată penste o lună, iar până atunci interimatul este asigurat tot de Cristi Vlad, cel care a demisionat pe data de 2 mai, după eşecul cu Daco-Getica.

O altă propunere a venit din partea suporterilor prezenţi care doresc ca o firmă de management sportiv să se ocupe de destinele echipei, propunere cu care Mădălin Mihailovici a susţinut că este de acord şi că o va analiza. Interesant este că nu sunt foarte multe firme de management sportiv în România.

 În locul lui Mircea Dridea, în cadrul Adunării Generale a Asociaţiilor, a fost numit Ion Haralambie, fostul component al echipei în perioada anilor `80.

Pe lângă suporteri, la întâlnire au mai fost prezenţi Mircea Dridea, Camil Oprisan, Virgil Dridea, Ion Cojocaru, Gheorghe Liliac, Constantin Ştefan, Cristi Vlad, avocatul clubului, Dragoş Ferariu, însă a lipsit vicepreşedintele Octavian Grigore.

La discuţii a participat şi antrenorul Gheorghe Mulţescu, care s-a declarat nemulţumit de starea de haos din cadrul clubului.

Silviu Crângaşu a spus că "Petrolul actual este copilul creat si crescut impreuna cu fostele glorii şi suporterii deci este o parte şi din mine"

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro