Joi, 25 aprilie 2024 - 12:55:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vrei să fii voluntar pentru festivalul "Bucurie în mişcare" ?


8 aprilie 2017

Noi suntem Start Now, un ONG care, în parteneriat cu Asociaţia 11even şi Kaufland, aducem în mai Ploieştiului cel mare mare festival destinat mişcării de masă şi mişcării în familie - Bucurie în mişcare.

Festivalul se organizează în această perioadă în 16 oraşe din România, iar al nostru  este, de anul acesta, unul dintre ele.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 19-21 mai, în aer liber-Parcul Tineretului (parcul Sălii Sporturilor Olimpia) şi va cuprinde, printre altele, 20 de spaţii de jocuri şi concursuri sportive, ateliere meşteşugăreşti, fitness, dans şi muzică, demonstraţii sportive, cros  pentru copii şi adulţi,  întreceri de role şi biciclete.

Pentru că toate activităţile din cadrul evenimentul sunt interactive, avem nevoie de un număr mare de voluntari super-eroi :), care sa ofere asistenţă şi să se ocupe de coordonarea particianţilor.

De ce să te înscrii ca voluntar  BIM?

Să punem comunitatea în care trăim „în mişcare”.

Să petrecem împreună un weekend voios şi mega-activ, să ne distrăm, să lucrăm în echipă, iar la final să împărţim bucuria realizării împreună a primei ediţii Bucurie în Mişcare în Ploieşti.

Vei primi, bineînţeles, din partea noastră atestatul de voluntar Bucurie în mişcare, tricouri, materiale promoţionale şi veselie.

Poţi veni împreună cu prietenii tăi sau singur, căci oricum ne vom împrieteni cu toţii până la final.

Cu ce ne poţi ajuta ?

Pentru că acest festival include 3 zile de activitate continuă şi o zonă de jocuri şi concursuri cum nu a mai văzut Ploieştiul,  desfăşurarea de forţe fiind una semnificativă, ne bazăm pe tine pentru a explica regulile jocurilor şi concursurilor participanţilor, a le furniza logistica necesară, specifică fiecărei activităţi, a te ocupa de  jurizare şi premiere.

Noi te vom învăţa regulile fiecarui joc, îţi vom explica exact ce avem de facut şi împreună vom stabili variantele cele mai bune de organizare.

Vom fi o echipă mare şi voioasă, care va pune Ploieştiul în mişcare!

Ne poţi contacta astfel:

Ne poţi scrie:

pe facebook-pagina Asociatiei Start Now

pe mail: [email protected]

Sau ne poţi suna:


Lelia - 0739093283

Iulian -0732232871

 

Cei mai bucuroşi voluntari, vă aşteptăm cu drag !


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro