Marţi, 19 martie 2024 - 9:24:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep întâlneşte o jucătoare pe care nu a învins-o niciodată


13 mai 2014

Proaspăt finalistă la Madrid, constănţeanca de pe locul cinci în lume îşi va măsura forţele în turul doi la Roma cu americanca Madison Keys.

Adolescenta din SUA, în vârstă de 19 ani, a învins-o pe Simona Halep în singura confruntare directă, în debutul actualului sezon, la Sydney. Keys s-a impus atunci fără probleme, cu scorul de 6-1, 6-4.

Românca în vârstă de 22 de ani are nevoie de o evoluţie cât mai îndelungată pe zgura din capitala Italiei, având multe puncte de apărat, după ce, în sezonul trecut a ajuns până în semifinale. Dacă îşi va respecta statutul de favorită (n.r. - Simona e cap de serie numărul patru) şi va repeta evoluţia de anul trecut, ea va ajunge pe locul patru mondial.

Madison Keys a trecut fără emoţii în primul tur la Roma de compatrioata sa Alison Riske, scor 6-2, 6-2.

Dacă Halep va câştiga duelul de la ora 14.00, românca ar putea să o întâlnească în turul trei pe americanca Venus Williams, o altă jucătoare pe care nu a învins-o niciodată în carieră.

Tot astăzi, Sorana Cîrstea va încrucişa racheta cu o altă americancă. Târgovişteanca va juca împotriva Christinei McHale, jucătoare venită din calificări. Partida are loc la ora 13.00.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro