Marţi, 19 martie 2024 - 8:08:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La Ploieşti nu a fost voie, la Cluj DA! U Cluj, moment de reculegere în memoria lui Florian Walter


21 mai 2019

Stafful de conducere a Petrolului Ploieşti nu a acceptat organizarea unui moment de reculegere în memoria lui Florian Walter, deşi omul de afaceri a fost artizanul câştigării Cupei României în 2013.

În schimb, la Cluj, ranchiuna şi reproşurile adresate lui Walter au fost lăsate deoparte, iar momentul de reculegere a avut loc, decent, aşa cum ar fi fost normal şi la Ploieşti.

Partida de pe Cluj Arena a fost prefaţată de un moment de reculegere ţinut în memoria lui Florian Walter, fostul finanţator al „Şepcilor Roşii”, care a murit duminică după ce în urmă cu o săptămână suferise un atac cerebral.

Inclusiv suporterii, cei care au avut mai multe conflicte cu Florian Walter în timpul şederii acestuia la U Cluj, au afişat un mesaj: „Odihnă veşnică, Walter!”, scria pe banner-ul acestora.

Florian Walter a fost acţionarul lui U Cluj până în septembrie 2012, când a migrat, alături de 17 jucători, spre Petrolul Ploieşti.

Cei 17 jucători care l-au însoţit pe Walter la Petrolul: Ioan Neag, Vlad Morar, Sebastian Cojocnean, Adrian Cristea, Lukasz Szukala, Laurenţiu Marinescu, Gicu Grozav, Ovidiu Hoban, Marian Cristescu, George Galamaz, Mircea Bornescu, Constantin Grecu, Sebastian Achim, Dorinel Popa, Gaston Mendy, Tony, Andrei Voican.

„Lupii galbeni” au obţinut numai 2,75 milioane de euro din vânzarea jucătorilor aduşi de Walter. Lovitura a fost vânzarea lui Gicu Grozav la Terek Groznîi, ruşii plătind 2,2 milioane de euro în 2013. S-au mai încasat 300.000 pentru Lukasz Szukala (Steaua), 100.000 pentru Ovidiu Hoban (Hapoel Beer Sheva) şi 150.000 pentru Adrian Cristea (împrumut la Standard Liege.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro