Marţi, 19 martie 2024 - 7:37:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petroliştii au mers în Albania pentru calificare


24 iulie 2014

Răzvan Lucescu, tehnicianul Petrolului, anunţă că elevii săi sunt pregătiţi să ajungă în turul 3 preliminar al Europa League, iar mâine vor intra pe teren să câştige, nu doar să gestioneze rezultatul de 2-0 din manşa tur.

Galben-albaştrii nu se tem de jocul returul cu SK Flamurtari şi, deşi sunt conştienţi că albanezii vor da totul pentru a se califica, susţin că vor face un joc bun, la finele căruia vor obţine bilete pentru turul următor al competiţiei europene. Delegaţia lupilor a aterizat astăzi la prânz la Tirana, iar din capitala Albaniei a mai avut două ore de mers cu autocarul până să ajungă la Vlore, al doilea port ca importanţă al ţării. În lipsa unui peisaj atractiv, dat fiind că Albania este o ţară neterminată, cu mii de construcţii nefinisate şi lăsate în paragină, mulţi dintre jucători au dormit pe drumul spre Vlore. În Albania, miercuri a fost foarte cald, însă dincolo de cele aproape 30 de grade Celsius, aerul a fost irespirabil chiar dacă a plouat în mai multe reprize.

După masă şi 3 ore de odihnă, petroliştii au efectuat antrenamentul oficial la ora locală 19.30, cu o jumătate de ceas mai devreme decât ora partidei de mâine seară. Din lotul de 22 de jucători deplasat la Vlore face parte şi Soni Mustivar, care nu va evolua, întrucât mijlocaşul nu a fost trecut pe lista UEFA pentru această dublă cu Flamurtari din cauza accidentării la genunchi. Lucescu a deschis şedinţa de pregătire punând la punct ultimele detalii tehnico-tactice, antrenorul fiind prudent, dar în acelaşi timp încrezător înaintea confruntării de joi seară, lucru confirmat de declaraţiile sale de la conferinţa de presă, la care a participat şi portughezul Geraldo.

Petrolul va fi încurajată de o galerie numeroasă, aproape 100 de suporteri ai lupilor anunţându-şi prezenţa pe stadionul din Vlore. Un grup de 10 fani a ajuns deja în Albania împreună cu echipa, asistând şi la antrenamentul oficial din această seară. Optimismul domneşte în rândul suporterilor ploieşteni, cei mai mulţi dintre ei anticipând o nouă victorie a favoriţilor şi în jocul retur. În deplasarea din Albania, antrenorul Petrolului este însoţit şi de fiul său, Matei, care a ţinut să-şi susţină tatăl la acest joc important.

SURSA şi FOTO: FC Petrolul


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro