Marţi, 19 martie 2024 - 4:44:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Irina Begu este nominalizată la Heart Award, premiul acordat celei mai sufletiste jucătoare de tenis


28 martie 2015

Românca Irina Begu a fost nominalizată pentru Heart Award, o distincţie acordată anual de Federaţia Internaţională de Tenis, jucătoarei care arată devotament, curaj şi sacrificiu în partidele internaţionale.

Irina Begu (24 de ani, locul 35 mondial) a primit această nominalizare în urma evoluţiilor excelente pe care le-a avut la Galaţi, în meciul de Fed Cup cu Spania.

Dacă Simona Halep a reuşit doar o victorie în confruntarea de la Galaţi, Irina Begu a contribuit cu două puncte la victoria cu scorul de 3-2 a tricolorelor.

Irina a învins-o pe Silvia Soler Espinosa în ultimul meci de simplu, când ibericele conduceau cu 2-1, iar apoi a făcut pereche cu Monica Niculescu în confruntarea de dublu, unde a obţinut punctul decisiv.

În cele patru ore state pe teren, Irina s-a luptat exemplar pentru fiecare minge şi a adus o victorie care părea destul de improbabilă, după ce Simona Halep pierduse confruntarea cu Garbine Muguruza.

România va disputa barajul pentru revenirea în elita tenisului feminin mondial în Canada, la mijlocul lunii aprilie.

Nu este pentru prima oară când o româncă este nominalizată la Heart Award. Anul trecut, Simona Halep a câştigat distincţia pentru zona Europa/Africa a Cupei Federaţiei.

Atunci, cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României a revenit spectaculos după eşecul suferit în faţa unguroaicei Timea Babos, învingându-le pe britanica Johanna Konta şi pe ucraineanca Elina Svitolina, puncte care au propulsat România spre barajul pentru Grupa Mondială II.

Premiul Heart Award constă într-un cec de 10.000 de dolari, pe care câştigătoarea îl va dona unei organizaţii caritabile la alegere.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro