Joi, 25 aprilie 2024 - 5:25:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Percheziţii la Liga Profesionistă de Fotbal. Mitică Dragomir, adus la audieri


7 aprilie 2014

Poliţiştii bucureşteni efectuează luni, 7 aprilie, 11 percheziţii şi vor aduce şapte persoane la audieri într-un dosar privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal, cu un prejudiciu estimat la 3 milioane de euro.

“Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează persoane cercetate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani. Din informaţiile obţinute până în acest moment, se pare că, în perioada 2011-2013, persoanele vizate ar fi săvârşit infracţiuni în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti remis luni.

Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, efectuează cele 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, printre adresele vizate numărându-se, potrivit unor surse, sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Anchetatorii au făcut percheziţii şi la locuinţa fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri, Dragomir confirmând informaţia şi afirmând că poliţiştii nu i-au spus ce căutau.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro