Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:16:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


De ce nu a demisionat şi Tavi Grigore, în acelaşi timp cu Cristi Vlad?


1 mai 2019

Cristi Vlad a demisionat, la presiunea fanilor, din funcţia de preşedinte al clubului Petrolul Ploieşti. Gestul său nu a fost urmat, aşa cum era firesc, şi de demisia vicepreşedintelui Tavi Grigore, deşi acesta a fost "umbrela de vreme rea" a clubului la orice eşec. Şi tot după fiecare episod de preluare a băncii tehnice, Tavi Grigore a plecat...pe uşa din dos, am putea spune.

Vicepreşedintele clubului nu a părut a fi afectat de supărarea fanilor şi şi-a văzut în continuare de...treabă. Că nu prea am înţeles ce activitate are Grigore în fruntea clubului, asta este o altă poveste.

Dar putem afirma, că Tavi Grigore este responsabil, la fel ca şi Cristi Vlad, de eşecul actual al proiectului Petrolul.

Ne punem însă o singură întrebare...:Ce responsabilităţi are, concret, Tavi Grigore în funcţia de vicepreşedinte al Petrolului şi care sunt activităţile pentru care îşi încasează salariul lunar? Ne referim la activitatea desfăşurată pentru club şi pentru promovarea Petrolului! Nu la mersul la piaţă sau la bârfe în curtea stadionului!

Probabil că ni se va spune că este plătit pentru faptul că este unul dintre marii jucători ai clubului...Păi....mai avem şi noi o listă lungă de foşti fotbalişti ai Petrolului care nu sunt angajaţi ai clubului şi nu se supără nimeni.

Oricum părerea noastră este una singură. Un vicepreşedinte cu onoare şi-ar fi asumat, alături de preşedinte, rezultatele slabe ale echipei din ultimul an şi ar fi demisonat!

Dar...repetăm....vorbim despre un vicepreşedinte cu ONOARE!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro