Marţi, 19 martie 2024 - 1:58:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine se teme de posibilitatea venirii lui Marius Stan la Petrolul?


3 decembrie 2018

Posibilitatea venirii lui Marius Stan în funcţia de preşedinte al clubului Petrolul Ploieşti a provocat fiori unor personaje din oraş. Culmea este că cei care se tem de sosirea gălăţeanului nu sunt cei apropiaţi fenomenului fotbalistic sau apropiaţii clubului. Speriaţi sunt o serie de politicieni care aruncaseră prin oraş zvonul că îl susţin necondiţionat pe Vivi Răchită pentru preluarea fotoliului lui Cristi Vlad.

Sursele noastre susţin că un pseudo politician-personaj...aşa zis monden (obişnuit cu eşecurile din fenomenul fotbalistic nereuşind să bifeze promovări sau alte succesuri în fotbal) ar încerca să îi convingă pe membrii galeriei Lupilor Galbeni să protesteze violent împotriva lui Marius Stan, aruncând în joc anumite sume de bani. Dar ce te faci când cei abordaţi sunt exact cei mai mari contestatari ai lui Cristi Vlad, iar aceştia chiar îşi doresc venirea unui manager obişnuit cu obiective de prim rang.

Ori în palmaresul lui Marius Stan nu există doar succesul Oţelul Galaţi ci şi promovări ale unor echipe precum Rocar Bucureşti, Dunărea Galaţi, FC Vaslui sau Poli Iaşi.

Problema este că Marius Stan mai are o oferă de a merge preşedintele unui club, tot din Liga a 2a, contracandidată a Petrolului la promovarea în Liga 1, dar nu vom dezvălui numele acesteia inainte de finalizarea negocierilor cu Petrolul Ploieşti

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro