Marţi, 19 martie 2024 - 4:49:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Talente prahovene: Raul Gabriel Bucur- un atacant de viitor, aflat în "curtea" Petrolului!


21 ianuarie 2019

Are 16 ani, a fost selecţionat în Naţionala 2002, se numeşte Raul Gabriel Bucur şi a semnat deja un contract de impresariat cu Ana Maria Prodan, liderul impresarilor din România.

Joacă deja la juniorii Petrolului, fiind elevul lui Gheorghe Liliac! Este un atacant cu mare viteză tehnică şi este considerat a fi unul dintre cei mai talentaţi juniori ai Petrolului din ultimii ani.

Reporterii Stiri Actuale au mers la amicalul dintre PetroSport si Petrolul, desfăşurat duminică pe terenul din Parcul Municipal Vest, doar pentru a-l vedea pe Raul. Am avut astfel confirmarea că este un fotbalist despre care vom mai auzi cu siguranţă şi care va juca foarte curând în Liga 1.

Poate că a venit vremea ca stafful Petrolului să îşi îndrepte atenţia şi către talentele locale şi să ofere o şansă copiilor talentaţi. Raul merită să fie promovat la echipa mare a Petrolului, pentru că aşa va căpăta încredere în forţele proprii. La vârsta lui şi participarea la antrenamentele seniorilor ar fi un plus pentru cariera lui, pentru că doar aşa poate să crească şi să îşi demonstreze talentul.

În acest moment, stafful Petrolului caută jucători pentru a avea certitudinea promovării în Liga 1, dar tehnicienii clubului ar putea să arunce o privire şi în echipele de juniori şi să urmeze exemplu lui Gică Hagi care a demonstrat că se poate face fotbal de calitate cu tineri crescuţi în ograda proprie, fără a cheltui sume imense pe transferuri.

Oricum, pariul nostru actual se numeşte RAUL GABRIEL BUCUR, un nume de care veţi mai auzi!












 



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro