Vineri, 14 mai 2021 - 1:49:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Revenirea PANTEREI!


5 decembrie 2019Prahova Ploieşti a început să obţină rezultate bune, atât în meciurile din campionatul judeţean, Liga B, Seria Est, cât şi în Cupa României.

Un rol important în ceea ce priveşte meciurile câştigate îl are portarul Dorin Stoica, Pantera cum îi spun colegii de echipă, cel care le dă siguranţă colegilor de echipă.

Deşi jobul nu i-a permis câteva luni să fie prezent cu regularitate la meciurile echipei, iată că în ultimele jocuri oficiale a demonstrat că este unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei lui Adrian Teodorescu, echipă antrenată de tânărul jucător Emi Matei.

Prezent între buturile echipei, Pantera a dat siguranţă si calitate jocului, iar acest lucru s-a văzut în finalul turului campionatului..

Pe lângă rolul de apărător al porţii celor de la Prahova Ploieşti,  Pantera este şi "antrenor de portari" pentru tânărul Dragos Neacşu, tânărul de 17 ani, portarul de rezervă al echipei care deţine cel mai vechi brand din fotbalul prahovean.

Combinaţia dintre experienta şi maturitatea lui Pantera si tinereţea lui Dragos este o combinaţie excelentă pentru Prahova Ploieşti şi suntem convinşi că echipa care joacă partidele de acasă pe stadionul de la Ciorani va demonstra în returul campionatului, dar şi în meciurile din Cupa României, că este unul dintre cele mai spectaculoase cluburi din fotbalul prahovean.

Prahova Ploieşti va disputa meciul din turul 4 al Cupei României, în compania celor de la Tomşani, duminică, 8 decembrie, de la ora 11.00, pe stadionul din Ciorani.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(902 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 mai 2021
Autentificare
stiriactuale.ro