Vineri, 26 aprilie 2024 - 3:33:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tipuri de pariuri recomandate pe campionatul mondial de fotbal


8 februarie 2017



Până la Campionatul Mondial de fotbal cu 48 de echipe promis de FIFA, nu ne rămâne decât să sperăm că ai noştri „tricolori! vor ajunge la cel în format „clasic”, din Rusia. Dacă tot urmărim fenomenul, putem să facem şi nişte bani din pariuri. Intră aici pentru cele mai bune ponturi: https://pariurix.com/fotbal-campionatul-mondial.

Unele meciurile din preliminariile CM sunt mai spectaculoase decât confruntările de la turneul final şi atrag mulţi pariori. Firesc, bookmakerii îşi adaptează ofertele la importanţa competiţiei şi prezintă multe opţiuni de pariuri speciale.

Pariurile pe goluri câştigă teren

Ia în calcul toate aspectele înainte de a paria pe această competiţie. Gândeşte-te la specificitatea ei. Meciurile se joacă pe puncte. Nu sunt eliminatorii, dar o campanie de calificare nu are multe runde, iar rezultatele sunt cu atât mai „decisive” cu cât ea se apropie de final.

În cazul confruntărilor echilibrate, este recomandat să joci pe număr de goluri. Fie pe total peste/sub, fie pe număr de reuşite ale uneia dintre echipe. Dacă se întâlnesc două naţionale cu jucători de valoare, precum Spania – Italia, cel mai probabil va fi un meci cu goluri. Şi invers. Dacă avem un „derby al durerii”, între formaţii codaşe, numai accidental se pot înscrie peste două goluri.

În ce repriză se dau mai multe goluri?


 

Studiază cu atenţie statistica. Două echipe care obişnuiesc să înscrie mai mult în una dintre reprize, aceeaşi, sunt predispuse să marcheze în acea repriză şi când au meci direct. Pariază în care dintre jumătăţile partidei se va modifica tabela de cele mai multe ori.

Pe acelaşi principiu îţi poţi da seama şi în care meciuri este cel mai probabil să se înscrie în ambele reprize. Cota pentru un asemenea tip de pariu nu ar trebui să fie mai mică de 1.70, chiar şi în partidele în care sunt implicate formaţii cu poftă de gol.

Apelează la handicapurile asiatice

Te sfătuiesc să apelezi la handicapurile asiatice. Deşi „peste 2 goluri” are cotă indiscutabil mai mică decât „peste 2,5 goluri”, joci acoperit. Dacă în meci sunt fix două reuşite, îţi recuperezi banii pariaţi.

Asiaticele sunt recomandate şi pentru pariurile de tipul 1X2, mai ales în cazul confruntărilor echilibrate. De exemplu, dacă joacă Bosnia-Herţegovina cu Belgia, e cam riscant să mergi pe 2 solist. În schimb, Belgia cu Handicap Asiatic 0 ar avea o cotă decentă.

Acest tip de handicap este foarte util şi pentru pariurile cu o favorită certă. Ştiu până şi marţienii că Spania o va învinge pe Liechtenstein. Dar cum să iei o cotă de 1.10 pentru 1 solist? Un pariu de tipul Spania HA – 3 este mult mai ok. Dacă ibericii se opresc la trei goluri în poarta „desculţilor”, asta este. Ţi se rambursează miza.

Cei mai valoroşi atacanţi te ajută să câştigi




În meciurile din Campionatul Mondial de fotbal, indiferent că este vorba despre preliminarii sau de turneul final, sunt implicaţi cei mai valoroşi fotbalişti ai planetei. Un pariu pe „gol marcat” de Messi, Ronaldo, Lewandowski, Muller, Griezman sau Neymar va avea şanse mari să fie câştigător. Era să îl uit pe Bogdan Stancu. Evident, din penalty.

Nu sunt de neglijat nici pariurile pe surprize. Luxemburg avea cotă foarte bună să nu piardă în Belarus. S-a terminat 1-1. De asemenea, progresul naţionalei din Insulele Feroe putea fi speculat în Feroe – Ungaria 0-0 sau Letonia – Feroe 0-2.

Pariuri pe câştigătoarele grupelor

Specifice acestui tip de competiţie sunt şi pariurile pe câştigătoarele grupelor din preliminarii. Majoritatea caselor de pariuri de top are deja în ofertă pariurile de tip „outrights”. Jocurile nu sunt încă făcute dar, după ce s-a întâmplat în prima parte a campaniei, poţi anticipa ce se va întâmpla până la final.

Este foarte interesant cum arată oferta în grupa României. În momentul în care scriu aceste rânduri, „tricolorii” au cota 9.00 să termine grupa pe primul loc. Cum este strict interzis să pariezi cu inima, spun „pas”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro