Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:03:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Isteria Mutu cuprinde Ploieştiul!


15 ianuarie 2014

Peste de 8000 de  suporteri ai Petrolului  au sfidat cele zero  grade de afara şi au asistat la prezentarea oficială  a lui Adrian Mutu proaspăt intrat în familia lupilor galbeni.

De la prezentare nu putea lipsi  Cosmin Contra, antrenorul lupilor galbeni venind direct din Spania.

Briliantul a fost primit in uralele intregului public, aplaudat la scena deschisa si a avut parte de un show pirotehnic asigurat de galeria  Petrolului. Cu alte cuvinte, o primire de care Adrian Mutu nu a avut parte niciodată în cariera lui de fotbalist, la niciuna dintre echipele renumite la care a jucat.  

Vizibil emotionat,  Mutu a declarat la intrarea pe gazon: “Este cea mai frumoasă primire pe care am avut-o în cariera mea de jucător.”

„Nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu prezentat asa. Toti suporterii erau acolo doar pentru mine. E adevarat, mi-au dat lacrimile. Am fost emotionat. Vreau sa le multumesc in teren pentru asta. Unul dintre cele mai importante motive au fost suporterii. Imi place mult sa fiu sustinut si la Petrolul m-am simtit ca la echipa nationala.", a declarat  atacantul după prezentarea oficială.

La randul sau, antrenorul Cosmin Contra, care a avut si el parte de dragostea suporterilor, a declarat : “Mă bucur că Adi Mutu s-a alăturat acestui proiect şi sper să umplem un stadion de două ori mai mare decât acesta la finalul sezonalui când sperăm să câştigăm cel puţin un trofeu”.

Inainte de  intalnirea cu fanii,  "Il fenomeno "  a raspuns la un tir de intrebari din partea presei, intr-o conferinta de presa care a tinut in jur de 40 de minute, la intâlnirea cu „Briliantul” participând aproximativ o sută de ziarişti

Declaratii conferinta de presa :

“Sunt foarte fericit că am reuşit să mă întorc acasă. Mă bucur că am venit la Petrolul, echipa de pe locul 2, care se luptă pentru câştigarea titlului. Sper să joc cât mai bine şi să răsplătesc încrederea oamenilor de aici“, a spus Mutu

“Cred că acum 4 luni, într-o discuţie cu Cosmin Contra, mi-a propus să vin la Ploieşti. Prima dată a fost o glumă, dar apoi m-am gândit serios şi am început să urmăresc echipa. Sunt sincer, am venit să câştig trofee, nu să spun că e echipa mea de suflet”, a mai declarat fotbalistul.

“Voi sta la Bucureşti, pentru că voi veni cu familia şi cu copiii. Fetele mele încă nu ştiu limba română, aşa că trebuie să stăm undeva unde le pot trimite la o şcoală internaţională”, a mai explicat Mutu.

Atacantul a vorbit şi despre echipa naţională: “Sper ca relaţia cu Victor Piţurcă să se schimbe. Doar prin evoluţiile mele pot ajunge la naţională. N-o să mă retrag niciodată de la naţională. Voi răspunde cu drag la convocări. Dacă nu vor veni, asta e, viaţa merge înainte”

“Cosmin Contra decide unde joc. Pe mine mă interesează să dau goluri, nu contează că sunt pe stânga sau pe dreapta. Promit să dau goluri, nu ştiu câte”, a punctat Mutu

"Steaua e o echipa valoroasa, campionatul este foarte puternic. Am discutat cu Reghe in gluma despre Steaua, dar nu am primit nicio oferta concreta. Ca sa fi ajuns acolo trebuia sa am o oferta. Dupa ce am discutat cu Cosmin Contra, singura echipa la care m-as fi dus in locul Petrolului ar fi fost Fiorentina. E normal ca cei de la Steaua sa creada ca vor fi peste noi. Eu sunt totusi de parere ca vom juca in penultima etapa la Ploiesti cu titlul pe masa", a spus Mutu la Dolce Sport.

Mutu va avea un salariu lunar de 30.000 de euro la FC Petrolul şi a semnat un contract valabil pe un an si şase luni. Dacă va ajuta echipa să câstige campionatul, va avea ca bonus si o prima de 500.000 de euro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro