Marţi, 19 martie 2024 - 12:29:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ne-am întors în epoca Ceauşescu la fotbal! Fotbalişti luaţi cu japca, peste noapte, pentru CSM Ploieşti


1 noiembrie 2018

Fotbalul din Prahova se întoarce în epoca Ceauşescu, atunci când jucătorii erau transferaţi peste noapte că aşa vroia conducătorul mult iubit.

De această dată se întâmplă la un club susţinut din bani publici, şi nu puţini!

După ce Ştiri Actuale a scris despre faptul că echipele de fotbal ale CSM Ploieşti folosesc jucători pe fals şi jucători suspendaţi (chiar dacă sunt ciuca bătăilor, în orice meci!), şefii clubului au ordonat plecarea la vânătoare de fotbalişti!

Aşa se face că astăzi telefoanele au zbârnâit prin tot judeţul în căutare de fotbalişti care să poată juca în Campionatul Naţional Under 19. Interesant este că primarii au spus Da, dar conducătorii cluburilor s-au revoltat. Nu vă gândiţi că sunt căutate talente fotbalistice...este nevoie doar de juniori care să poată juca la Under 19...cantitate, nu calitate...În traducere, echipele CSM trebuie completate numeric.

Transferurile false trebuie să fie perfectate cel târziu cu data de...3 SEPTEMBRIE 2018!!!

Cum este uşor ilegal un asemenea transfer, conducătorilor de club li s-a spus că...nu va fi nicio problemă şi că se va rezolva situaţia la FRF!!!


Asistăm la o încercare disperată de a salva secţia de fotbal a CSM Ploieşti, secţie care a reuşit perfomanţa de a "păpa" de la începutul anului peste 130.000 de euro, buget care ar fi fost suficient pentru o echipă de Liga a 3 a. Dar în ciuda bugetului uriaş, echipele de fotbal ale CSM Ploieşti reuşesc să fie pe ultimul loc în orice clasament, nereuşind nici măcar să facă un meci egal, darămite să mai şi câştige vreo partidă...

Să încerci să transferi jucători peste noapte, să îţi baţi joc de educaţia unor puşti care acum încep să joace fotbal, să îi înveţi pe copii să mintă, să înşele, în condiţiile în care ai buget mai mult decât îndestulător este o consecinţă a faptului că sunt angajaţi o gaşcă de pensionari care cumulează pensia cu salariul, fără a fi pe primul loc profesionalismul, ci doar interese obscure şi cumetrii ciudate. Acestea sunt ingredientele perfecte pentru cheltuirea banilor publici fără o justificare şi fără a avea vreo responsabilitate.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro