Vineri, 29 martie 2024 - 1:22:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Cea mai bună variantă pentru Petrolul Ploieşti ar fi fost DANI CHIRIŢĂ"! Află cine afirmă acest lucru!


19 iunie 2018

În ziua în care Petrolul Ploieşti şi-a prezentat nou antrenor, un om de fotbal face, public, o declaraţie controversată. În stilul caracteristic, Adrian Teodorescu, omul care a prezis victoria lui Răzvan Burleanu la şefia FRF, aruncă îndoiala în legătură cu viitoarele performaţe ale lui Leo Grozavu pe banca tehnică a Petrolului:

"Petrolul îşi prezintă astăzi noul antrenor. Îi urez succes lui Leo Grozavu, mai ales că se anunţă o perioadă dificilă. Eu cred că, în momentul acesta, cea mai bună variantă pentru Petrolul Ploieşti ar fi fost DANI CHIRIŢĂ", a scris Teodorescu, pe pagina personală de Facebook.

Declaraţia lui Adrian Teodorescu vine în contextul în care zvonurile privind finanţarea Petrolului Ploieşti sunt destul de controversate. Gurile rele susţin că în realitate obiectivul lui Leo Grozavu este doar menţinerea în Liga a 2 a şi nicidecum promovarea în prima Ligă.

Antrenorul jucător al Naţionalei Artiştilor Fotbalişti, Daniel Chiriţă a reuşit un Campionat Mondial de excepţie, ajungând să fie cel mai titrat antrenor cu două Campionate Mondiale câştigate la Moscova în 2014 şi în 2018 pe teren mare şi un Campionat câştigat în Iran. România e singura ţară care deţine în momentul asta 3 titluri de Campioană Mondială. Două pe teren mare şi unul la Minifotbal. Felicitări, Daniel Chiriţă!

Câştigător al Cupei României cu Petrolul Ploieşti în 1995 şi campion cu Rapid (1999; aici a mai cucerit o Cupă şi o Supercupă), Daniel Chiriţă a mai evoluat la Universitatea Craiova, FC Naţional, UTA, Zenit St. Petersburg (Rusia), Şahtior (campion, 2003, Metalist Harkov şi Stal Alcevsk (Ucraina). Chiriţă este, în acest moment, unul dintre cei mai iubiţi petrolişti din oraş, fiind implicat prin şcoala sa de fotbal în descoperirea copiilor talentaţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro