Marţi, 19 martie 2024 - 1:56:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Caz unic în fotbalul românesc! Ceptura îşi păstrează contestaţia pentru jucătorul dublu legitimat, din partida cu Fântânele, deşi a câştigat pe teren!


7 iunie 2019

Echipa Viitorul Ceptura este autoarea unei premiere în fotbalul românesc. Deşi a câştigat cu 1-0 partida cu Victoria Fântânele, Matei Florin (Bebe cum este cunoscut în fotbalul prahovean) a făcut contestaţie cerând dreptate în cazul jucătorului Vasile Repez (Santiago), prins cu dublă legitimare (la Fântânele şi la Iordăcheanu)

Bebe (FOTO) a demonstrat astfel că are un caracter deosebit, punând pe primul plan mândria, demnitate şi corectitudinea. Poate că ar trebui ca exemplu lui să fie urmat şi de alţi conducători din fotbalul prahovean, iar asemenea gesturi ar elimina treptat toate falsurile sau alte nereguli din timpul partidelor.

Ar trebui să mai precizăm că dubla legitimare a lui Santiago a fost făcută cu bună ştiinţă. La începutul returului, Avântul Iordăcheanu a cerut transferul jucătorului de la Fântânele. Solicitarea a fost acceptată, actele semnate, numai că....cei de la Fântânele au declarat că i-au pierdut carnetul de jucător. Iordăcheanu îi face o nouă legitimaţie şi totul părea în regulă. Doar că...surpriză...legitimaţia lui Santiago de la Fântânele nu era pierdută, conducătorii echipei obţinând vizele pentru jucător, deşi ştiau clar că semnaseră transferul la Iordăcheanu.

În astfel de condiţii considerăm că se impun sancţiuni drastice pentru această situaţie nemaiîntâlnită în fotbalul prahovean.

Oricum, Bebe merită aplauze la scenă deschisă pentru faptul că doreşte rezolvarea acestei situaţii.



 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro