Marţi, 19 martie 2024 - 4:16:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarul Volosevici şi invitaţiile pe whatsapp! Se termină vreodată telenovela Petrolul?


20 septembrie 2021

De vreo şase luni, săptămână de săptămâna, primarul Andrei Volosevici are o singură preocupare: Petrolul Ploieşti. Nu merge la meciuri (nu se uită nici la TV la meciuri...), nu încurajează echipa în niciun fel, dar vrea să rechiziţioneze actualul club pentru a-l dărui amicilor domniei sale. Probabil că are ceva datorii din trecut de plătit şi doar prin aşezarea la loc de frunte la echipa din Liga a 2 a s-ar stinge aceste obligaţii. 

Luni, s-a consumat un nou episod al telenovelei Petrolul. Un reprezentant al primarului liberal (încă) a trimis un mesaj pe whatsapp prin care anunţa că primarul îi cheamă pe şefii clubului la discuţii. Un mesaj sec, fără niciun fel de amănunte, trimis în grabă şi atât. Putea fi trimis de oricine şi nu aveai cum sa verifici dacă mesajul venea chiar de la primarul Volosevici... Regulile de protocol cer ca invitaţiile să fie trimite într-un document cu antetul instituţiei, pe email sau prin fax, şi în niciun caz nu se trimit de azi pe mâine, mai ales când discutăm despre o instituţie publică. Dar în Ploieştiul lui Andrei Volosevici, regulile nu se mai respectă de mult şi totul se face fie pe repede-nainte, fie pe genunchi.

Nemulţumit de faptul că reprezentanţii ACS Petrolul 52 au refuzat să stea drepţi în faţa primarului liberal, Volosevici a decis să facă publice răspunsurile celor de club, încercând să arunce cu noroi în cei care, de bine, de rău, deţin locul din Liga a 2 a.  Doar că, edilul a uitat vorba veche care spune că dacă tăceai, filozof rămâneai. 

I-a invitat pe reprezentanţii clubului cu vreo patru ore înainte de meciul din Cupa României, iar în declaraţia care însoţeşte comunicatul de presă emis de Primăria Ploieşti, Volosevici susţine că întâlnirea era solicitată de către consilierii locali. Despre ce consilieri vorbeşte, nu prea am înţeles, pentru că am discutat cu 7 aleşi locali, din partide diferite, şi niciunul nu solicitase o discuţie cu Petrolul.

Poate că în ceasul al 12 lea, Andrei Volosevici va descoperii agenda publică reală a municipiului Ploieşti şi va renunţa să mai consume timp cu reprezentanţii unui club care a anunţat oficial că doreşte de la Primăria Ploieşti doar marca Petrolul. Atât! Restul e can-can!

PS. În loja oficială a Petrolului vor fi prezenţi la meciul din Cupa României mai mulţi oameni de afaceri care şi-au exprimat intenţia de a sponsoriza echipa. Surse oficiale ne-au informat că unul dintre sponsori va fi prezentat oficial zilele următoare. 

PS2. Dle Volosevici, înainte de a vă uita în ograda unul club privat, nu mai bine aţi întreba la CSM Ploieşti ce se întâmplă cu echipele de fotbal U 19 şi U 17? Nu de alta, dar echipa antrenată de Pompiliu Stoica (în acelaşi timp şi antrenor secund la Plopeni), a reuşit "performanţa" de a primi 17 goluri în doar trei etape! Deci dacă acesta este performanţa în fotbal la care visează amicii domniei voastre, considerăm că se cam pierde timpul aiurea!

PS3 Cât despre mărci, dle primar, verificaţi o informaţie. Există în Ploieşti o echipă care joacă în Liga a 4 a, care foloseşte una dintre mărcile deţinute de Primărie. Fără a fi notificată sau chemată la licitaţie, aşa cum se tot fac presiuni pe ACS Petrolul 52. De ce oare?

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro