Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 6:27:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Curaţenie de toamnă la CSM Ploieşti! În replică, primarul Volosevici schimbă conducerea clubului


7 noiembrie 2023

Schimbările anunţate de Stiri Actuale la CSM Ploiesti devin realitate. Comitetul de Coordonare a decis reorganizarea totală a Secţiei Fotbal, una dintre secţiile neperformante ale clubului.

Dispar din schemă toţi "antrenorii" fără grupe si anume: Valeriu Răchită, Daniel Dumitrache (seful de secţie), Marian Ilie (Codin) si Pompilică Stoica. In plus, sunt trimisi acasă si faimosii metodisti Lia Ilie si Patrick Scoruş. Adică fix habarniştii impuşi de Volosevici în club. 

Imediat după sedinta Comitetului de Coordonare, a venit si replica primarului Andrei Volosevici. A anunţat revocarea din funcţie a Mirelei Limboseanu si mutarea directorului adjunct Lucian Rădulescu la Parcul Constantin Stere Ploiesti. 

Deocamdată mutarea directorului adjunct nu se poate produce, doarece Rădulescu a solicitat concediu de odihnă pentru o lună de zile, plus alte trei luni de concediu fără plată. 

In comunicatul primarului Volosevici se vorbeste si despre....verificarea restaurantului de la Hipodrom, restaurant la care edilul ar fi participat la diverse evenimente private (gen petreceri de Crăciun si Revelion). 

Noii directori ai clubului vor fi Daniel Burghelea, sef al organizatiei de pensionari a PSD Ploiesti, si Stefan Grozea. 

Asteptăm continuarea povestilor din CSM....Deocamdată cei 5 pusi pe liber au primit preaviz pentru 15 zile, după care....rămân liberi de contract.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro