Marţi, 19 martie 2024 - 11:54:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cresterea taxelor si impozitelor pentru ploiesteni este o hotie marca Adrian Dobre si PNL


25 octombrie 2018

Ploieştenii sunt pe cale să fie furaţi de administraţia Dobre. Asta se va întâmpla odată cu creşterea nivelului taxelor şi impozitelor locale, solicitată de primarul oraşului, liberalul Adrian Dobre. Consilierul social-democrat, George Botez susţine că această aşa-zisă soluţie pentru dezastrul financiar în care se zbate bugetul local, nu este nimic altceva decât o hoţie. Creşeterea taxelor şi impozitelor locale nu va fi votată în legislativul local de către consilierii PSD.

"Domnul Dobre a terminat în octombrie banii pe tot anul. Gata cu banii pentru iluminat, salubritate, spaţii verzi, transport şi alte asemenea nimicuri. În schimb, suntem cu planul la zi la cheltuielile pe festivaluri, pe studii comandate cui trebuie şi când trebuie, cu sporuri de salarii imense acordate camarilei sale politice. Să spună domnul primar cum şi-a sporit el salariul prin faptul că s-a "introdus" în colectivele de manageriere ale proiectelor europene.

Cum care proiecte ? Cele pe care nu este în stare să le ducă la capăt! O hoţie mai mare nu am văzut! Şi vrea bani suplimentari la buget? Să plătească cetăţenii toanele şi obligaţiile pe persoană fizică ale locatarului de la etajul 3 al Casei Albe? Nu o să vedeţi aşa ceva! Nu votez nicio creştere şi nici renunţarea la bonificaţia de 10% acordată pentru plata anticipată! Să facă economii, să pună pe masă un proiect de dezvoltare al Ploieştiului şi mai vedem. La ce vinde, nu cumpăr!", a declarat avocatul George Botez, consilier local şi purtător de cuvânt al PSD Ploieşti pentru Jurnalul Prahovean.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro