Joi, 18 aprilie 2024 - 1:47:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, din nou în conducerea PNL Prahova!


8 iunie 2023



Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina, a revenit în conducerea PNL Prahova. De astăzi, Moldoveanu este prim vicepreşedinte al organizaţiei judeţene.

Anunţul a fost făcut joi, într-o conferinţă de presă de către Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, şi primarul Alin Moldoveanu.

„De când este primarul Câmpinei a implementat şi deblocat foarte multe proiecte. A gândit proiecte mai mari, împreună cu Consiliul Judeţean Prahova, centura municipiului Câmpina şi un pasaj subteran în centrul localităţii. Pentru noi este o bucurie faptul că Alin Moldoveanu se întoarce în PNL”, a declarat preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

„Pe lângă faptul că avem acest proiect integrat pasaj, parcare subterană şi regenerare urbană, pe lângă faptul că avem centura oraşului, avem proiectul Hidro Prahova, se vor schimba conductele de apă pe 178 de străzi. Sunt bucuros că am revenit în PNL, mulţumesc echipei că m-a primit cu braţele deschise. Oricum, sufletul meu a fost aici”, a afirmat primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

De altfel, în emisiunea Faţă/ Verso, Alin Moldoveanu a afirmat că nu a demisionat niciodată din PNL, iar la momentul în care a decis să candideze ca independent era secretar general al organizaţiei judeţene.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro