Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:21:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarul Buşteniul, Emanoil Savin, şi-a aniversat ziua de naştere prin sport!


8 septembrie 2015

Meci de fotbal Old-Boys între Caraimanul Buşteni şi Carpaţi Sinaia

 

Un sincer „La mulţi ani” pentru primarul oraşului Buşteni care, duminică 6 septembrie a.c., şi-a aniversat ziua de naştere. A făcut-o într-un mod inedit, special, aşa cum de altfel ne-a obişnuit! A sărbătorit acest eveniment deosebit prin sport, dovedind în nenumărate rânduri că este un pasionat al activităţilor fizice nu numai pe terenul de sport, ci şi prin viaţa activă pe care o duce zi de zi.

Cu acest prilej, a fost organizat un meci de fotbal pe care-l putem clasifica „Old-Boys” între foştii jucători ai echipelor Caraimanul Buşteni şi Carpaţi Sinaia, care şi-au demonstrat, la Buşteni, calităţile pe terenul de fotbal.

Din prima echipă au făcut parte Aldea, Vişan, Berbec, Totpal, Iosif, Teodorescu, Ţoc, Machiţescu, Ologu şi Emanoil Savin. De partea cealaltă s-a aflat echipa sinăiană. Aici coechipieri au fost, printre alţii şi Dogaru, Tudor, Calciu, Floştoiu, Dumitrache, Marina, Ene, Apostol, fiind antrenaţi cu pricepere şi profesionalism de Gheorghe Dumitraşcu.

Profesorul Petre Gavrilă, antrenor federal zonal, desemnat de către FRF pentru judeţul Prahova, a supervizat cele două echipe. Acestea au oferit suporterilor un spectacol de neuitat, care a fost aplaudat la scenă deschisă. Meciul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 5-5.

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre a fost cel care a încântat auditoriul cu un comentariu atât pertinent, cât şi efervescent, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată. Lovitura de începere a aparţinut faimosului maestru emerit al sportului, Ion Panţuru, o figură legendară pentru lumea sportului de pretutindeni, multiplu campion european, mondial şi olimpic la bob, invitat de onoare la acest eveniment.

Evenimentul s-a încheiat cu o petrecere, care le-a mers tuturor invitaţilor la suflet, ce a fost organizată într-o locaţie pitorească din această staţiune, fiind oferită în cinstea primarului Emanoil Savin, care a reuşit în toţi aceşti ani de susţinută activitate edilitară să aducă Buşteniul pe locul pe care-l merită în elita obiectivelor turistice din România.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro