Joi, 18 aprilie 2024 - 10:53:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Neînţelegerile din USL Dâmboviţa vor dizolva Consiliului Judeţean?


30 aprilie 2013

Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că neînţelegerile din USL pe plan local ar putea duce la dizolvarea Consiliul Judeţean. Ţuţuianu îi acuză pe liberali că au făcut front comun cu reprezentanţii PDL şi PPDD pe care îi susţin pentru funcţii publice.

"USL funcţionează în Dâmboviţa şi a funcţionat normal până în urmă cu două-trei săptămâni când au început anumite pretenţii care nu au justificare şi când domnul Volintiru a început să strângă tot mai mulţi pedelisti pe lângă dansul. Am avut o discuţie aseară (luni seara, n.r.) şi i-am spus că interesul USL depăşeşte interesele personale (...) Neînţelegerile din USL Dâmboviţa pot duce la dizolvarea Consiliului Judeţean şi la organizarea de alegeri anticipate", a declarat Tutuianu citat de agenţia Agerpres.

La şedinţa ordinară de Consiliu Judeţean din luna aprilie consilierii PNL, precum şi cei ai PDL şi PPDD, au absentat fără a da vreo explicaţie publică. Totodată Ţuţuianu este nemulţumit de faptul că organizaţia judeţeană a PNL susţine pentru funcţii publice membri marcanţi ai PDL Dâmboviţa.

''Primul lucru pe care îl voi face, dacă voi primi amendă de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice că nu am depus contul de încheiere al exerciţiului bugetar, voi imputa sumă, de vreo 500 de milioane de lei vechi, consilierilor judeţeni care absentează nemotivat. Alt lucru pe care îl voi face este să discut cu fiecare grup politic în parte. Dacă nu ne vom putea înţelege mergem la alegeri anticipate. Sunt dispus să le provoc chiar eu, prin modul în care se vor comporta consilierii judeţeni ai PSD'', avertizează Adrian Ţuţuianu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro