Marţi, 19 martie 2024 - 7:50:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Feerie de lumini la Buşteni


7 decembrie 2013

Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins oraşul Buşteni. Mii de beculeţe s-au aprins în seara de Moş Niculae, sub privirile entuziasmate a sute de copii şi adulţi. Şi Moş Crăciun şi-a făcut apariţia în mulţime, ceva cam devreme ce-i drept, şi a împărţit daruri micuţilor care au fost cuminţi, ajutat fiind chiar de primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin şi de câteva crăciuniţe.

Pentru prima dată în staţiunea de la poalele munţilor Bucegi a fost creat „orăşelul lui Moş Crăciun”. Mii de leduri au dat viaţă figurinelor: oameni de zăpadă, sania moşului trasă de reni, îngeraşi şi evident bradul înalt, toate i-au fascinat pe micuţii veniţi special să vadă oraşul împodobit pentru sărbătorile de iarnă. Emanoil Savin, împreună cu nepotul său de numai un an Timothy, au apăsat butonul pentru a aprinde ghirlandele luminoase şi figurinele care au împânzit parcul central.

Seara s-a încheiat cu un spectacol în aer liber, oferit de Grupul de copii ”Mugur” din Câmpulung Muscel, iar cei care au îngheţat de frig au primit vin fiert şi ceai cald.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro